WMF 1500 S+

  • De la 8315 EUR
* Pretul nu include TVA

Versatilitate fara precedent si performanta garantata. Recomandat pentru un consum mediu de 180 de cafele/zi.

Imbinand performanta si fiabilitatea cu operarea intuitiva, espressorul WMF 1500 S+ dispune de o gama larga si eclectica de functii avansate, in ciuda dimensiunilor sale reduse. Mai mult, poate fi personalizat astfel incat sa va indeplineasca nevoile si sa satisfaca preferintele clientilor dvs.

WMF 1500 S+ este solutia versatila pentru a oferi specialitati premium pe baza de cafea. Combina inalta calitate si fiabilitatea pe termen lung pe care le asteptati de la WMF cu flexibilitatea pe care o doriti si varietatea pe care clientii dvs. o apreciaza. Garanteaza o utilizare usoara ce asigura eficienta atat in locatiile cu servire, cat si in cele de tip self-service. Daca adaugati beneficiile conectivitatii digitale, aveti toate ingredientele necesare pentru a va creste si dezvolta afacerea pentru multi ani de acum inainte.

Prezentare video:

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Configuratie flexibila a containerelor de cafea boabe si produse solubile

Pentru o varietete maxima, pana la trei containere ale espressorului WMF 1500 S+ va ofera posibilitatea de a alege pana la 2 sortimente de cafea boabe, pulbere de ciocolata sau topping-uri. Espressorul dispune si de optiunea de a utiliza insertia manuala pentru cafeaua macinata, de exemplu pentru prepararea cafelei decofeinizate. Containerele de cafea boabe din stanga si din dreapta pot depozita pana la 1100 g de cafea boabe, iar containerul central are o capacitate de 700 g, in timp ce containerul pentru produse solubile poate depozita pana la 2000 g de produs. Pentru a optimiza impactul vizual, containerele au un design asortat si fiecare dintre ele este echipat cu un capac cu incuietoare. Mai mult, sunt detasabile si compatibile cu masina de spalat vase, pentru o curatare usoara.

Pana la 2 rasnite de cafea

In vederea asigurarii unei game variate de specialitati premium pe baza de cafea boabe, puteti utiliza pana la doua rasnite  pentru a crea o varietate de retete. Robuste, rapide si silentioase, aceste rasnite cu fiabile si performante sunt controlate electronic si ajustate cu precizie.

Ecran color de tip touch de 10’’

WMF 1500 S+ incurajeaza imediat interactiunea cu atragatorul sau ecran tactil color  de 10’’, ce prezinta imagini realiste ale produselor si grafica plina de culoare. Navigarea este intuitiva, utilizand meniurile familiare cu atingere si glisare, atat in modul de servire, cat si in cel de self-service. Perfect pentru a prezenta informatii nutritionale, ecranul poate fi folosit si pentru a reda videoclipuri, de exemplu pentru a promova oferte speciale in anumite intervale orare.

Publicitate

Ecranul color de 10’’ va ofera si oportunitati de crestere a vanzarilor prin intermediul unor captivante mesaje publicitare sau oferte promotionale personalizate. Astfel, in timp ce espressorul prepara bauturile pentru clientii dvs., puteti profita de timpul si de atentia lor.

Dispenser cu inaltime ajustabila automat

Dispenserul espressorului WMF 1500 S+ se ajusteaza automat la inaltimea optima pentru fiecare bautura selectata, in functie de valoarea prestabilita pentru fiecare reteta. Astfel, temperatura bauturii ramane perfecta, iar stropii inestetici de lapte de pe echipament sunt de domeniul trecutului. Aceasta functie este optionala si este disponibila numai in cazul instalarii sistemului Dynamic Milk.

Dynamic Coffee Assist

Dynamic Coffee Assist garanteaza permanent cea mai inalta calitate a bauturilor pe baza de cafea oferite de espressorul WMF 1500 S+. Odata ce a fost stabilita calitatea bauturii, acest sistem revolutionar monitorizeaza permanent fluxul de preparare, facand ajustari automate in ceea ce priveste gradul de macinare sau cantitatea de cafea, in functie de necesitati. Astfel, timpul de preparare, extractia si parametrii prestabiliti raman constante, garantandu-va ca utilizatorii dvs. se vor bucura in mod constant de o cafea excelenta.

Dynamic Milk Assist

Tehnologia inovatoare Dynamic Milk Assist garanteaza in mod constant inalta calitate a tuturor bauturilor preparate cu lapte lichid. Utilizand senzori de ultima generatie, monitorizeaza continuu temperatura din frigiderul de lapte si circuitul laptelui in espressor. Pe baza acestor valori, regleaza factori precum viteza pompei, pentru a prepara o spuma perfecta de lapte cu consistenta pre-selectata. In plus, Dynamic Milk Assist poate detecta scaderea nivelului de lapte, chiar si in cazul sistemelor de tip bag-in-box.

Cafea proaspat filtrate

Cu optiunea inovatoare de cafea proaspat filtrata puteti servi pentru prima data specialitati premium pe baza de cafea, dar si o delicioasa cafea proaspat filtrata, totul cu ajutorul aceluiasi espressor! Datorita noului sistem de filtrare pe baza de capsule filtrante, fiecare ceasca este proaspat preparata din boabe de cafea aromate si apoi filtrata fin pentru a indeparta sedimentele si uleiurile. Intrucat sistemul asigura temperatura si volum constante, fiecare ceasca de cafea filtrata este la fel de aromata si de proaspata ca precedenta.

WMF CoffeeConnect ca standard

WMF CoffeeConnect este un sistem de monitorizare si control de la distanta care va ofera posibilitatea de a colecta date valoroase privind espressorul dvs. Oricand, oriunde va aflati, puteti obtine o vedere de ansamblu a vanzarilor dv. sau informatii legate de operarea curenta a aparatului. Veti primi notificari care va informeaza daca se termina consumabilele sau daca este necesara efectuarea mentenantei. Mai mult, multumita sistemului bidirectional puteti transmite de la biroul dvs. oferte promotionale personalizate direct pe ecranul echipamentului selectat. Functiile de baza sunt disponibile gratuit. WMF CoffeeConnect colecteaza, analizeaza si proceseaza date privind espressoarele dvs., iar astfel va permite sa optimizati procesele,  sa reduceti costurile de service si  sa cresteti vanzarile.

Date tehnice

Recomandat pentru un consum zilnic mediu de* 180 cesti
Putere electrica nominala/ conexiune electrica 2.75 – 3.25 kW / 220 – 240 V
Container cafea boabe Stanga si dreapta aprox. 1100 g, central aprox. 550 g
Container ciocolata sau topping (optional) Aprox. 1500 g
Dimensiuni externe (latime/ inaltime**/ adancime) 325 / 706 / 590 mm
Greutate (fara produse – depinde de configuratie) Aprox. 37 kg
Nivel zgomot constant (LpA)*** < 70 dB(A)
Alimentare cu apa Rezervor intern (aprox. 4.5 l) sau conectare la reteaua de apa

*Productivitatea este stabilita utilizand un espressor conectat la reteaua de apa si depinde de dimensiunea cestii, dispenser, model si puterea electrica nominala. Capacitatea zilnica maxima recomandata este bazata pe conceptul nostru de service. Aceste valori medii sunt oferite exclusiv sub forma de recomandare. Echipa noastra bine pregatita va poate oferi o solutie personalizata.
**Inaltimea include containerele de cafea boabe.
***Nivelul de zgomot clasa A LpA (constant) si LpA (impuls) este sub 70 dB(A) in orice mod de operare.
In cazul unei duritati a apei de peste 5 dKH (duritate carbonica), trebuie instalat un filtru de apa WMF.

Accesorii compatibile

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button