Servicii

Serviciile noastre sunt concepute pentru a oferi echipamentelor dv. un tratament de ultima generatie pe intreg parcursul duratei de functionare. Integrarea IoT-ului si a platformelor digitale sunt exemple ale modului in care suntem mereu pregatiti sa adaugam solutii inovatoare in portofoliul nostru de service. Serviciile noastre sunt modulare, astfel incat va permit alegerea nivelului potrivit de suport (Service Level Agreement) pentru a avea o afacere de succes.

Instalare

Inceputul potrivit pentru succesul dv.

Ziua in care noul dv. echipament este instalat este una dintre cele mai importante zile din ciclul sau de viata. Aceasta va determina cum este pretuit echipamentul de catre personalul si clientii dv. Asa cum stim, exista o singura sansa pentru prima impresie. Va impartasim dorinta de a face o prima impresie perfecta si am conceput serviciile noastre de instalare avand in minte acest scop. Spre deosebire de serviciile de instalare traditionale concentrate asupra echipamentului, echipa noastra de profesionisti bine instruiti priveste dincolo de acest aspect si tinteste spre integrarea aparatului in ecosistemul operational.

Beneficiile dv.:

 • Initializare rapida si sigura
 • Analiza apei in vederea optimizarii setarilor
 • Training si recomandari individuale
 • Accesorii specifice fiecarui client in parte

Mentenanta

Cheia catre calitate constanta

Timpii de nefunctionare neplanificati si deteriorarea calitatii cafelei sunt factori de risc pentru succesul dv. Aceste probleme genereaza clienti nefericiti si au un impact comercial. Noi intelegem acest lucru si ne-am bazat conceptul de service pe mentenanta preventiva inteligenta. Ajutati de indelunga noastra experienta si de cercetare intensa, analizam echipamentul dv. si inlocuim componentele relevante intr-o maniera bine tintita, pentru a pastra aparatul in stare perfecta. Monitorizarea digitala duce eficienta conceptului nostru de service la urmatorul nivel.

Beneficiile dv.:

 • Disponibilitate sporita
 • Protejarea investitiei si costuri predictibile
 • Verificari pro-active pentru a asigura calitatea
 • Comenziile de consumabile si piese de schimb pot fi plasate cu usurinta, in timp util

Reparatii

Alaturi de dv. atunci cand aveti cea mai mare nevoie

Chiar si cei mai buni pot avea momente de slabiciune. Stim cat de stresant poate fi pentru clientii dv., pentru personalul dv. si, de fapt, pentru intreaga afacere sa intampinati unul dintre acele momente in care echipamentul se defecteaza. Viteza si competenta sunt de mare importanta in aceasta situatie pentru a repune aparatul dv. in functiune, intr-un interval de timp cat mai scurt. Misiunea noastra este nu doar sa va readucem echipamentele in stare de functionare, dar si de a asigura reparatii sustenabile, astfel incat aparatele dv. sa functioneze la fel de bine ca in prima zi.

Beneficiile dv.:

 • Suport telefonic pentru a economisi timp
 • Tehnicieni experti care se deplaseaza pe teren
 • Rata ridicata de rezolvare a problemelor tehnice inca de la prima interventie
 • Verificare, curatare si decalcifiere sistematice

 

Conceput pentru succesul sustenabil al clientului

Misiunea noastra este sa livram competenta cu o “amprenta personala”, pastrand clientul in centrul intregii noastre activitati.

Call Center

Un punct unic de contact pentru toate serviciile. Usor de accesat prin intermediul canalului dv. Preferat, disponibil atat in limba romana cat si in engleza. Asigura suport competent, asumandu-si responsabilitatea si gestionand solicitarea dv. pana la rezolvarea acesteia.

Service pe teren

Asigurandu-va suport pe teren, printr-un service rapid si eficient, tehnicienii nostri calificati instaleaza, efectueaza mentenanta preventiva  si repara echipamentele dv. De asemenea, instruiesc si consiliaza personalul dv. si garanteaza bauturi de calitate premium.

Logistica

Livrarea la nivel national a consumabilelor si pieselor de schimb originale si de inalta calitate este misiunea noastra. Algoritmii de planificare inteligenti combinati cu o vasta experienta ne permit sa asiguram suportul tehnic necesar pentru afacerea dv. oricand si oriunde.

Ingredientele noastre estentiale pentru succesul dv.

Expertiza tehnica fara concurenta

Expertii nostri in domeniul tehnic sunt aici pentru a oferi suport competent si rezolvare rapida a tuturor problemelor dv., fiind asistati de intreaga forta a know-how-ului nostru dar si cel al partenerilor nostri externi.

Un partener de service de incredere la nivel national

Reteaua de service Alcor are acoperire nationala, precum si o reputatie privind calitatea si fiabilitatea. Puteti conta intotdeauna pe aceste valori atunci cand lucrati cu noi.

Concentrati pe succesul dv.

Toate eforturile noastre au ca scop succesul pe termen lung. Suntem mandri sa vedem atat de multi dintre clientii nostri intre companiile de top din Romania.

Stimulam inovatia

La Alcor, doar “bine” nu este niciodata suficient. Promovam si dezvoltam produse si servicii inovatoare, pentru a va optimiza afacerea in domeniul cafelei, vending-ului si nu numai.

… apropo, iubim cafeaua si alte bauturi calde & reci, sau chiar inghetata la fel de mult ca dv.!

Sa le oferim clientilor nostri delicioase cafele sau bauturi calde si reci nu este doar slujba noastra, este si pasiunea noastra.

 

Oricare ar fi provocarea, noi asiguram solutia

De la hoteluri si restaurante la cafenele si magazine. De la birouri la companii de catering, Alcor colaboreaza cu clienti de toate tipurile si dimensiunile. Intelegem cu adevarat provocarile afacerilor in domeniul cafelei si vendingului, ceea ce ne face prima alegere pentru un partener de succes.

Succesul dv. depinde de…

Disponibilitatea echipamentului

Capacitatea de a va servi clientii in permanenta

Calitatea produsului

Servirea clientilor dv. cu un produs premium, cu o calitate constanta

Costuri ulterioare predictibile

Evitarea surprizelor si stabilirea nivelului potrivit de stabilitate comerciala

Protejarea investitiei

Maximizarea duratei de viata a echipamentului dv.

Abilitati operationale

Garantarea faptului ca echipamentul si personalul lucreaza impreuna pentru a va satisface clientii

Respectarea legislatiei

Respectati reglementarile in domeniul sanatatii, sigurantei, securitatii si mediului

Satisfactia clientilor

Intr-o lume in care solutiile in domeniul cafelei si vending-ului devin din ce in ce mai importante pentru  consumatorul final, clientii asteapta cea mai buna calitate (mentinuta constant) a produselor lor favorite. Daca asociati aceasta cu asteptarea de functionare permanenta creata de avansul tehnologic din ultimii ani, veti constata ca trebuie sa va puteti servi clientii atunci cand isi doresc ei.

Succesul comercial

Un echipament profesional precum un espressor, un dispenser de bauturi calde/ reci, un automat vending sau un dozator de inghetata reprezinta o baza excelenta pentru succesul comercial. Provocarea este sa asigurati nivelul potrivit de stabilitate financiara pentru a va sustine planul de afaceri cu costuri ulterioare ce pot fi planificate si cu masuri de a va proteja investitia.

Operatiunile zilnice

Numarul de reguli si reglementari pe care trebuie sa le respectati in calitate de operator al unor astfel de echipamente pare a fi in continua crestere. Daca adaugati schimbarile de personal, este o provocare sa livrati excelenta solicitata in cadrul operatiunilor dv. zilnice.

Solutiile si know-how-ul pe care vi-l punem la dispozitie va permit sa adresati eficient aceste provocari.