In versiunea D. “E”, panoul tastaturii care contine toate functiile espressor-ului se caracterizeaza printr-o zona larga cu butoane de dozare actionate mecanic si un afisaj tactil functional pentru fiecare grup de preparare, care permite accesul facil la programarea espressor-ului.
Tehnologie Touch
Tastatura cu tehnologie capacitiva touch
Tehnologia capacitiva touch permite gestionarea comenzilor fara piese in miscare, creand un mediu multisenzorial si o noua relatie cu viata de zi cu zi. Inlocuirea componentelor traditionale cu alte ecrane touch inovatoare permite eliminarea actuatorilor mecanici si metalici din tastaturile traditionale, asigurand o fiabilitate mai mare, durata de viata mai lunga si protectie impotriva problemelor mecanice. Intuitiva si simpla, personalizabila si programabila, tastatura touch imbina practicalitatea cu farmecul si versatilitatea comunicarii prin intermediul dispozitivelor de astazi. Principiul electronic din spatele tehnologiei ecranului capacitiv touch utilizata in tastaturi se bazeaza pe controlul variatiei campului electric care actioneaza pe ecran, intr-un mod similar cu functionarea smartphone-urilor si tabletelor de ultima generatie.
*MOD. D. MBV E – D. MB E – D. C E
Tehnologie prin aplicatie
Control de la distanta printr-o aplicatie via email, Bluetooth si Wi-Fi
Modelul 100 Touch vine cu o aplicatie dedicata pentru a controla espressorul de la distanta intr-un mod rapid, simplu si intuitiv. Prin intermediul acestei aplicatii, Utilizatorul, caruia i se atribuie un nume de utilizator si o parola, poate nu doar sa configureze, sa gestioneze si sa controleze espressor-ul direct prin Bluetooth, ci si sa monitorizeze si sa optimizeze performanta si eficienta acesteia prin analiza datelor operationale si statistice inregistrate, care sunt disponibile chiar si la distanta mare pentru destinatarii autorizati prin email.
*MOD. D. MBV E – D. MB E – D. C E
PROFILAREA PRESIUNII*
Versiunea de top a gamei D. ofera configuratia multi-boiler cu variatie continua a presiunii si temperaturii.
Controlul presiunii apei permite reproducerea procesului traditional de distributie cu levier intr-un mediu electronic unde tendinta variaza prin faze de crestere si scadere pe durata livrarii cafelei. Un Barista experimentat poate lucra cu profilul clasic de levier sau poate crea, datorita actiunii unui motor asincron si unui sistem de valve cu motoras pas cu pas, un profil diferit in functie de tipul de cafea utilizat.
*MOD. D. MBV E
DISPLAY TACTIL CAPACITIV
Tehnologia touch capacitiva permite gestionarea comenzilor fara parti mobile, creand un mediu multisenzorial si o noua relatie cu viata de zi cu zi. Inlocuirea componentelor traditionale cu ecrane tactile inovatoare permite eliminarea actuatoarelor mecanice si metalice din tastaturile traditionale, asigurand o fiabilitate mai mare, durata de viata mai lunga si protectie impotriva problemelor mecanice. Intuitiva si simpla, personalizabila si programabila, display-ul tactil combina practicalitatea sa cu farmecul si versatilitatea comunicarii prin intermediul dispozitivelor moderne. Principiul electronic din spatele tehnologiei touch capacitive utilizate se bazeaza pe controlul variatiei campului electric care actioneaza asupra ecranului intr-un mod similar cu functionarea smartphone-urilor si tabletelor de ultima generatie.
CONTROL DE LA DISTANTA PRIN APLICATIE, VIA BLUETOOTH + E-MAIL SAU WI-FI
COLECTIA D. vine cu o aplicatie dedicata pentru a controla de la distanta espressorul intr-un mod imediat, simplu si intuitiv. Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorul, caruia i se atribuie un nume de utilizator si o parola, poate nu doar sa configureze, sa gestioneze si sa controleze masina direct prin Bluetooth/Wi-Fi, dar poate si monitoriza si optimiza performanta si eficienta acesteia prin analiza datelor operationale si statistice inregistrate, care sunt disponibile chiar si de la distante mari pentru destinatarii autorizati prin email.
IGTS: SETARE INDIVIDUALA A TEMPERATURII PE GRUP (MOD. D. C T)
Tehnologia La San Marco, prin intermediul unor regulatoare de debit calibrate, permite oricarui barista sa ofere fiecarei bauturi cel mai buna gust, setand temperaturile grupurilor individual.
TEAVA DE ABUR CU TEHNOLOGIE COOL TOUCH
Disponibila ca accesoriu, noua duza de abur din otel inoxidabil “rece” este unul dintre componentele cele mai apreciate de operatori. Aceasta tehnologie de ultima generatie si terminalul PEEK fara egal asigura izolarea termica a intregii duze de abur, evitand orice risc de arsuri pentru barista, atat in timpul incalzirii laptelui, cat si in timpul curatarii. Duza rece este interschimbabila cu modelul standard de duza si poate fi utilizata atat cu sistemul clasic de activare cu levier, cat si cu noul sistem de activare FTL.
FTL: NOUL SISTEM DE CONTROL AL DISTRIBUTIEI ABURULUI
Fine Tuning Lever (FTL) este o inovatie patentata pentru controlul mixt al duzei de abur. Constand dintr-un levier de control reproiectat care ofera posibilitati semnificative de reglare a debitului de abur, FTL include, intr-un singur mecanism, ambele sisteme de distribuire a aburului deja prezente pe masinile La San Marco: cu rotatia manerului si cu levier, cu miscare verticala si orizontala. Noul dispozitiv permite unui barista sa controleze intr-un mod extrem de precis debitul de abur in timpul prepararii produselor pe baza de lapte. Precizia extrema in reglarea debitului a fost posibila datorita utilizarii unui dispozitiv cu came, care a inlocuit reglarea simpla prin filet.
PROFILAREA PRESIUNII (MOD. D. MBV)
Versiunea de top a gamei D. ofera o configuratie multi-boiler cu variatie continua a presiunii si temperaturii. Controlul presiunii apei permite reproducerea procesului traditional de extragere cu parghie intr-un mediu electronic, unde tendinta variaza prin faze de crestere si scadere pe durata livrarii. Un barista experimentat poate lucra cu profilul clasic de levier sau poate crea, datorita actiunii unui motor asincron racit cu apa si a unui sistem de valve cu motor pas cu pas, un profil diferit in functie de tipul de cafea utilizat.
CARACTERISTICI
Panou de control cu ecran tactil de 5″ per grup, cu 4 doze programabile pentru fiecare grup plus un buton de pornire/oprire semiautomata (max. 0,5 litri)
Buton “Purge” pentru spalarea grupului inainte de fiecare preparare
2x doze programabile de apa fierbinte (simpla si dubla)
Robinete manuale pentru amestecul apei calde pentru reglarea temperaturii
2x baghete de abur actionate manual cu levier
Afisaj pentru temperatura si presiunea boilerului
Reglare electronica automata a temperaturii (+/-1o)
Motor-pompa intern de 275 W (versiune externa de 300 W la cerere)
Boiler din otel inoxidabil (versiune cu 2 grupuri): capacitate 12 litri – element de incalzire de 3500 W
Boiler din otel inoxidabil (versiune cu 3 grupuri): capacitate 19 litri – element de incalzire de 5500 W
Iluminare a suprafetei de lucru cu tehnologie LED alba
Suprafete din otel inoxidabil rezistente la amprente
Ciclu de spalare automata
OPTIONALE
Espressor standard cu 2x inaltimi disponibile pentru suprafata de lucru: 8 cm (ridicat, 10 cm)
Elemente de incalzire cu putere mai mare
Incalzitor electric pentru cesti, 100 W (2 grupuri) si 125 W (3 grupuri)
Bagheta de abur automata (autosteam)
Conexiune cu smartphone sau tableta prin aplicatie cu Bluetooth/Wi-Fi
Bagheta de abur cool touch cu terminal PEEK
Manere din lemn
Culori:
Alb Perlat
Maro cafeniu
Verde britanic
Negru complet