La San Marco 20/20 Plug&Play

20/20 Plug&Play utilizeaza sistemul traditional si standard de maneta La San Marco pentru distribuirea aburului si a apei calde, garantand manevrare confortabila si reglare precisa de catre baristi.

La San Marco, Colectia 20/20 Plug&Play

Versatilitate si usurinta in utilizare cu acest model cu un singur grup si multi-boiler

20/20 Plug&Play utilizeaza sistemul traditional si standard de maneta La San Marco pentru distribuirea aburului si a apei calde, garantand manevrare confortabila si reglare precisa de catre baristi.

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Acest epressor cu un singur grup este usor de utilizat, avand un dublu boiler pentru extractia extrem de precisa a cafelei, si este potrivita pentru o gama larga de utilizari: de la baruri la birouri, restaurante mici si pensiuni, si chiar acasa. Garanteaza cafea excelenta cu o crema consistenta datorita unei duze inovatoare.

  • 2 boilere si 2 pompe vibratorii
  • Rezervor intern de 5 litri
  • Duza de distributie unica
  • Posibilitatea de a folosi atat cafea macinata, cat si pastile ESE (Easy Serving Espresso).

Au fost folosite materiale de calitate pentru componentele interne (inclusiv alama, cupru si otel inoxidabil) si pentru corp, cu profile laterale intr-o selectie de finisaje vopsite. Materialele sunt durabile, functionale si usor de curatat, ramanand fidele standardului certificat de inalta calitate al espressoarelor de cafea La San Marco. Suprafata de lucru perfect iluminata creeaza un efect scenic care se integreaza armonios cu toate tipurile de decor interior.

DISPLAY GRAFIC

Noul display proiectat de La San Marco ofera barista-urilor un control real asupra performantei espressorului

Noul display proiectat de La San Marco ofera barista-urilor un control real asupra performantei aparatului si parametrilor de lucru, direct la indemana lor. Ei pot programa dozele, temperatura boilerului (controlata folosind un sistem PID), ciclurile de curatare, activarea modului de economisire a energiei si, in cele din urma, setarile pentru rasnita.

NOUA TASTATURA CU SUPRAFATA SOFT-TOUCH

Tastatura noua cu cinci taste iluminate

Dimensiunea tastelor si grafica intuitiva ofera control complet si usor asupra tuturor functiilor espressor-ului. Patru doze pre-setabile, plus o tasta de pornire/oprire pentru fiecare grup. LED-urile incorporate in tastatura ofera, de asemenea, informatii utile baristului cu privire la starea aparatului si a cafelei servite.

REZERVOR INTERIOR DUBLU DE 5+0,45 LITRI

AFISAJ GRAFIC (MODELE ELECTRONICE 20/20 TOP SI PLUG&PLAY)

Noul afisaj conceput de La San Marco ofera oricarui barista un control real asupra performantei si parametrilor de functionare ai espressorului, direct la indemana. Acestia pot programa dozele, temperatura boilerului (controlata printr-un sistem PID), ciclurile de curatare, activarea modului de economisire a energiei si, in final, setarile pentru rasnita.

TEHNOLOGIA DTC (OPTIONAL PENTRU MODELELE TOP SI CLASSIC)

Tehnologia DTC (Dual Temperature Control), utilizata in grupurile electronice cu pompa volumetrica, este un sistem bazat pe termosifon, cu preinfuzor si schimbator de caldura dublu – unul in interiorul boilerului cu un diametru mai mare si unul in interiorul fiecarui grup. Acest sistem de control al temperaturii este potrivit pentru cafenelele cu rate ridicate de consum si momente de varf. Tehnologia DTC reprezinta o alternativa la instalarea unui sistem de reglare a temperaturii pentru fiecare grup cu un regulator de debit.

IGTS: SETARE INDIVIDUALA A TEMPERATURII PE GRUP (MODELE ELECTRONICE)

Aceasta tehnologie La San Marco utilizeaza dispozitive de ajustare a debitului prin orificiul calibrat, permitand oricarui barista sa obtina cele mai bune rezultate de la fiecare tip de cafea, prin setarea individuala a temperaturii fiecarui grup.

CONTROLUL DEBITULUI DE CAFEA CU AVERTIZARE PENTRU VERIFICAREA RASNIRII/DOZEI (20/20 TOP)

De fiecare data cand cafeaua este livrata, acest sistem masoara debitul actual si il compara cu parametrii ideali selectati in momentul programarii. Daca debitul masurat nu se incadreaza intre valorile minime si maxime, un mesaj de avertizare pe afisaj va informa barista despre anomalia detectata, astfel incat sa poata fi luate masuri pentru restabilirea extragerii corecte (ajustand dimensiunea particulelor de rasnire, doza de cafea din filtru si presiunea de tampare). Acest sistem, testat si dovedit in modelele “Top” anterioare de la La San Marco, s-a dovedit a oferi suport util muncii oricarui barista, asigurand ca boabele de cafea isi pot oferi cele mai bune caracteristici, iar clientul poate savura o experienta senzoriala placuta.

SISTEM ANTI-SOC CONTROLAT CU PARGHIE LEVA CLASS (20/20 LEVA)

Leva CLASS este un brevet exclusiv La San Marco. Este un dispozitiv de servo-franare care intervine in timpul miscarii parghiei, facilitand munca fiecarui barista. Tehnologia Leva CLASS incetineste viteza de returnare a parghiei in toate conditiile de functionare, imbunatatind atat usurinta in utilizare, cat si siguranta. De asemenea, simplifica procesul de purjare a grupului de preparare, reducand efortul operatorului si eliminand orice risc.

BAGHETA DE ABUR CU TEHNOLOGIE COOL TOUCH

Disponibila ca accesoriu, noua bagheta de abur din otel inoxidabil cu tehnologie “cool touch” este una dintre componentele cele mai apreciate de barista. Tehnologia de noua generatie este combinata cu duza PEEK de neegalat pentru a garanta izolarea termica pe intreaga lungime a baghetei, prevenind orice risc de arsuri pentru barista, atat in timpul spumarii laptelui, cat si in timpul curatarii. Bagheta de abur cu tehnologie “cool touch” este interschimbabila cu modelul standard si poate fi utilizata atat cu sistemul clasic de control al aburului cu levier, cat si cu noul sistem FTL.

CARACTERISTICI

Rezervor intern de 5 litri

2 boilere (boiler pentru cafea si boiler pentru apa/abur) din otel inoxidabil

2 pompe vibratorii

2 dedurizatoare pentru apa (una pentru fiecare boiler) in interiorul rezervorului

Reglare electronica a temperaturii, programata folosind afisajul

1 maneta de distributie manuala a aburului

Tastatura cu 4 doze programabile de cafea pentru fiecare grup

Buton de pornire/oprire pentru fiecare grup

Preinfuzie electronica

Indicatie de rezervor gol

Tastatura cu suprafata moale la atingere iluminata cu LED-uri albe si afisaj

Tava de picurare sub blatul de lucru

OPTIONALE

Nivelare automata pentru conectare directa la reteaua de alimentare cu apa

Sistem de reglare fina a aburului (FTL) pentru control precis al aburului

Bagheta de abur cu terminal cool touch din peek

CULORI:

BRONZ

ROSU METALIZAT

ALBASTRU DESCHIS METALIZAT

NEGRU

NEGRU MAT

NEGRU LAVA

GRI METALIZAT

ALB LUCIOS

VERDE PASTEL

ANTRACIT METALIZAT

FINISAJE OPTIONALE:

CROM

Caracteristici tehnice La San Marco 20/20 Electronic:

Model Nr. Grupuri Capacitate boiler (L) Consum energie (W) Putere pompa (W) Greutate (Kg)
Conexiune
Monofazata Trifazata
20/20 TOP 2 2 12 3500/4500 3500/4500 275 56
20/20 SPACE TOP 2 8 3000 3500 275 49
20/20 TOP 3 3 19 5500/7000 5500/7000 275 66
20/20 TOP 4 4 25 7000 7000/9000 275 94
20/20 CLASSIC 1 1 5 2000 EXTERNAL ONLY 300 33
20/20 CLASSIC 2 2 12 3500/4500 3500/4500 275 56
20/20 SPACE 2 8 3000 3500 275 49
20/20 CLASSIC 3 3 19 5500/7000 5500/7000 275 66
20/20 CLASSIC 4 4 25 7000 7000/9000 275 94
20/20 PLUG&PLAY 1 2,5+0,35 2000 2×50 32

 

Dimensiuni La San Marco 20/20 Electronic:

Model Nr. Grupuri Latime in mm Adancime in mm Inaltime in mm
20/20 TOP 2 2 720 545 470
20/20 SPACE TOP 2 570 545 470
20/20 TOP 3 3 960 545 470
20/20 TOP 4 4 1200 545 470
20/20 CLASSIC 1 1 380 545 470
20/20 CLASSIC 2 2 720 545 470
20/20 SPACE 2 570 545 470
20/20 CLASSIC 3 3 960 545 470
20/20 CLASSIC 4 4 1200 545 470
20/20 PLUG&PLAY 1 380 545 470

 

Rasnite de cafea compatibile

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button