La San Marco 20/20 Leva

20/20 LEVA este disponibil in 4 versiuni cu 1, 2, 3 si 4 grupuri si asigura o cafea espresso de inalta calitate, datorita sistemului de extractie cu parghie, foarte apreciat printre cunoscatorii de cafea si barmanii profesionisti.

Espressor cu parghie

Stil, extractie traditionala.

20/20 LEVA este disponibil in 4 versiuni cu 1, 2, 3 si 4 grupuri si asigura o cafea espresso de inalta calitate, datorita sistemului de extractie cu parghie, foarte apreciat printre cunoscatorii de cafea si barmanii profesionisti.

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Modelul actionat cu parghie este disponibil cu un incalzitor de cesti cu abur ca standard, cu exceptia versiunii cu 1 grup. Dotat cu tehnologia Leva CLASS si toate principalele inovatii tehnice prezente in modelele de varf actionate cu parghie de la La San Marco, disponibile optional pe acest model: sistem PID, incalzitor electric pentru cesti, iluminare LED pentru suprafata de lucru si noua parghie V-LEVER optionala.

Materiale de calitate au fost utilizate pentru componentele interne (inclusiv alama, cupru si otel inoxidabil) si pentru corp, cu profile laterale intr-o selectie de finisaje vopsite. Materialele sunt durabile, functionale si usor de curatat, ramanand fidele standardului certificat de inalta calitate al espressoarelor de cafea espresso La San Marco. Suprafata de lucru perfect iluminata creeaza un efect scenic care se imbina armonios cu toate tipurile de decor interior.

LEVA CLASS

Sistem de parghie controlata impotriva socurilor

Prima inovatie tehnologica brevetata de La San Marco pentru espressoare cu parghie, menita sa imbunatateasca extractia mecanica a cafelei espresso in conformitate deplina cu standardele internationale de siguranta.

NOUA PARGHIE V-LEVER

Parghie inovatoare si eleganta

Aceasta parghie inovatoare si eleganta prezinta un aspect elegant care combina estetica cu ergonomicul. Un dispozitiv care nu va trece neobservat, conceput pentru a imbunatati satisfactia utilizatorului, precum si performanta generala a sistemului.

BAGHETA DE ABUR COOL TOUCH (ACCESORIU)

Noua tehnologie cool-touch

Disponibila ca accesoriu, noua bagheta de abur din otel inoxidabil cool-touch este unul dintre componentele apreciate cel mai mult de catre barista. Tehnologia de noua generatie este combinata cu duza PEEK imbatibila pentru a garanta izolatia termica pe intreaga lungime a baghetei, prevenind orice risc de arsuri pentru barista, atat in timpul spumarii laptelui, cat si in timpul curatarii. Bagheta de abur cool-touch este interschimbabila cu modelul standard si poate fi utilizata atat cu controlul clasic al aburului prin parghie, cat si cu noul sistem FTL.

AFISAJ GRAFIC (MODELE ELECTRONICE 20/20 TOP SI PLUG&PLAY)

Noul afisaj conceput de La San Marco ofera oricarui barista un control real asupra performantei si parametrilor de functionare ai espressorului, direct la indemana. Acestia pot programa dozele, temperatura boilerului (controlata printr-un sistem PID), ciclurile de curatare, activarea modului de economisire a energiei si, in final, setarile pentru rasnita.

TEHNOLOGIA DTC (OPTIONAL PENTRU MODELELE TOP SI CLASSIC)

Tehnologia DTC (Dual Temperature Control), utilizata in grupurile electronice cu pompa volumetrica, este un sistem bazat pe termosifon, cu preinfuzor si schimbator de caldura dublu – unul in interiorul boilerului cu un diametru mai mare si unul in interiorul fiecarui grup. Acest sistem de control al temperaturii este deosebit de potrivit pentru cafenelele cu rate ridicate de consum si momente de varf. Tehnologia DTC reprezinta o alternativa la instalarea unui sistem de reglare a temperaturii pentru fiecare grup cu un regulator de debit.

IGTS: SETARE INDIVIDUALA A TEMPERATURII PE GRUP (MODELE ELECTRONICE)

Aceasta tehnologie La San Marco utilizeaza dispozitive de ajustare a debitului prin orificiul calibrat, permitand fiecarui barista sa obtina cele mai bune rezultate de la fiecare tip de cafea, prin setarea individuala a temperaturii fiecarui grup.

CONTROLUL DEBITULUI DE CAFEA CU AVERTIZARE PENTRU VERIFICAREA RASNIRII/DOZEI (20/20 TOP)

De fiecare data cand cafeaua este livrata, acest sistem masoara debitul actual si il compara cu parametrii ideali selectati in momentul programarii. Daca debitul masurat nu se incadreaza intre parametrii minimi si maxim, un mesaj de avertizare pe afisaj va informa barista despre anomalia detectata, astfel incat sa poata fi luate masuri pentru restabilirea extragerii corecte (ajustand dimensiunea particulelor de rasnire, doza de cafea din filtru si presiunea de tampare). Acest sistem, testat si dovedit in modelele “Top” anterioare de la La San Marco, s-a dovedit a oferi suport util muncii oricarui barista, asigurand ca boabele de cafea isi pot oferi cele mai bune caracteristici, iar clientul poate savura o experienta senzoriala placuta.

SISTEM ANTI-SOC CONTROLAT CU PARGHIE LEVA CLASS (20/20 LEVA)

Leva CLASS este un brevet exclusiv La San Marco. Este un dispozitiv de servo-franare care intervine in timpul miscarii parghiei, facilitand munca tuturor barista. Tehnologia Leva CLASS incetineste viteza de returnare a levierului in toate conditiile de functionare, imbunatatind atat usurinta in utilizare, cat si siguranta. De asemenea, simplifica procesul de purjare a grupului de preparare, reducand efortul operatorului si eliminand orice risc.

BAGHETA DE ABUR CU TEHNOLOGIE COOL TOUCH

Disponibila ca accesoriu, noua bagheta de abur din otel inoxidabil cu tehnologie “cool touch” este una dintre componentele cele mai apreciate de barista. Tehnologia de noua generatie este combinata cu duza PEEK de neegalat pentru a garanta izolarea termica pe intreaga lungime a baghetei, prevenind orice risc de arsuri pentru barista, atat in timpul spumarii laptelui, cat si in timpul curatarii. Bagheta de abur cu tehnologie “cool touch” este interschimbabila cu modelul standard si poate fi utilizata atat cu sistemul clasic de control al aburului cu levier, cat si cu noul sistem FTL.

CARACTERISTICI

Indicator de nivel al apei cu LED

1 x robinet de apa fierbinte actionat prin parghie

2 x baghete de abur actionate prin parghie

Noul capac pentru parghie atasat in spate

Incalzitor de cesti cu abur (cu exceptia versiunii cu 1 grup)

Suprafete din otel inoxidabil rezistente la amprente

OPTIUNI

Pompa externa de apa electrica

Incalzitor electric pentru cesti cu termostat (pentru modelele cu 2, 3, 4 grupuri)

Sistem PID pentru reglarea temperaturii boilerului

Sistem de reglare fina a aburului (FTL) pentru controlul precis al aburului

Noua parghie V-lever

Elemente de incalzire cu putere mai mare (pentru modelele cu 2, 3 si 4 grupuri)

Bagheta de abur cool touch cu terminal peek

Protectie cesti

CULORI:

BRONZ

ROSU METALIZAT

ALBASTRU DESCHIS METALIZAT

NEGRU

NEGRU MAT

NEGRU LAVA

GRI METALIZAT

ALB LUCIOS

VERDE PASTEL

ANTHRACITE METALIZAT

 

FINISAJE OPTIONALE:

CROMAT

Caracteristici tehnice La San Marco 20/20 Leva:

Model Nr. grupuri Capacitate boiler (L) Consum energie (W) Greutate (Kg)
Conexiune
Monofazata Trifazata
20/20 LEVA 1 1 5 2000 47
20/20 LEVA 2 2 12 3500/4500 3500/4500 68
20/20 LEVA 3 3 19 5500/7000 5500/7000 88
20/20 LEVA 4 4 25 7000 7000/9000 112

 

Dimensiuni La San Marco 20/20 Leva:

Model Nr. grupuri Latime in mm Adancime in mm Inaltime in mm
20/20 LEVA 1 1 380 545 470+345
20/20 LEVA 2 2 720 545 470+345
20/20 LEVA 3 3 960 545 470+345
20/20 LEVA 4 4 1200 545 470+345

 

 

Rasnite de cafea compatibile

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button