G4 ThermoProX Twin

Filtru profesional cu containere izolate in vid (versiune twin)

Filtrul de cafea Curtis G4 ThermoProX Twin combina aspectul elegant cu functiile inovatoare ale sistemului de infuzie Curtis ThermoPro®. ThermoProX Twin dubleaza capacitatea de livrare a modelului ThermoProX. Are doua capete de infuzie independente si un dispenser central pentru apa calda. Modulul de control digital ofera control precis asupra tuturor aspectelor referitoare la infuzie, precum timpul, temperatura, volumul, pre-infuzia, infuzia pe baza de impulsuri si bypass-ul apei. Reduceti risipa utilizand metodele de infuzie selectabile. Retetele globale One Touch pre-stabilite simplica setarile profilului si asigura o calitate constanta a bauturilor. ThermoProX Twin este ideal pentru locatii cu un volum mare de oaspeti, inclusiv restaurante cu autoservire, benzinarii si zone de servire sau patiserii in locuri aglomerate.

 

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Caracteristici

 • Design elegant, cu colturi rotunjite, parte superioara inclinata, pereti laterali ingusti si un panou frontal atragator cu structura fagurelui de miere
 • Pana la patru ore de cafea fierbinte si aromata, prin intermediul containerelor izolate in vid din otel inoxidabil ThermoProX
 • Dispozitiv patentat de preparare cafea filtru, pentru un proces optim de infuzie
 • Productivitate orara maxima: 113 litri
 • Robinet de apa calda stilat, pentru prepararea ceaiului, supei, produselor instant etc.

Tehnologii:

 • Tehnologia FreshTrac®

Tehnologia FreshTrac® este un sistem vizual care informeaza personalul operational cu privire la cantitatea si calitatea cafelei depozitate in containerele satelit. Iluminarea LED garanteaza o buna vizibilitate a ecranului, chiar de la distanta. Sistemul FreshTrac® se activeaza atunci cand cafeaua infuzata patrunde in containerul de livrare.

 • Seria Gold Cup®

Echipamentele din seria Gold Cup® ofera optiuni privind setarile precise ale parametrilor de calitate ai profilului de gust dorit – de la timpul de extractie, temperatura de infuzie si volumul reziduurilor de cafea, pana la alte detalii precum pre-infuzia, infuzia pe baza de impulsuri sau bypass-ul apei.

 • Tehnologie G4

Puternicul sistem de control digital G4 se afla la a patra generatie si duce prepararea cafelei la un alt nivel de tehnologie, simplificand prepararea si servirea cafelei pline de aroma. Combinatia dintre operarea intuitiva (multumita interfetei de utilizare pe baza de simboluri), programarea flexibila si feedbackul in timp real asigura fiabilitatea proceselor si o calitate inalta a cafelei in mod constant. Mai mult, puteti defini si stoca profile individuale de gust. Acestea pot fi accesate pe ecran prin simpla atingere, sau transferate sistemelor de infuzie compatibile G4 prin intermediul interfetei USB.

Accesorii si consumabile optionale:

 • 7500.1952 / WC-3417-P: container reziduuri
 • 7500.3458 / GEM-6: filtru de hartie
 • 7500.0753 / WC-29050: cap spray aramiu
Cod produs 03.6010.1870

G4TPX1T38A3100-009

Descriere G4 ThermoProX® aparat cafea dublu, fara dispenser
Dimensiuni (I x L x A) 66.1 cm x 50.8 cm x 52.4 cm
Greutate 34.0 kg
Volum colet 0.31 m³
Conexiune electrica
Volti 415 V
Amperi 12.6 A
Faza 3L/ N/ PE
Wati 9025 W
Hertz 50/60 Hz
Alimentare cu apa
Racord 3/8 BSPP
Presiune 138-620 kPa
Flux minim 7.6 l/ min
Volum rezervor 19.7 l
Litri/ ora 113

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button