Filtru de cafea Curtis Airpot G3

Cafea de inalta calitate in mod constant, cu o productivitate orara de 45 litri

Filtrul de cafea tip Airpot Curtis G3 garanteaza cafea de inalta calitate in mod constant. Conceput pentru o productivitate orara de maxim 45 litri, Airpot-ul Curtis G3  si-a dovedit valoarea timp de multi ani in locatii cu cerere ridicata de cafea, precum patiserii, restaurante cu autoservire, benzinarii, magazine de cartier, birouri si chiar spitale. Multumita tehnologiei Curtis G3 pentru fiabilitatea procesului si operare intuitiva, setarea profilului dorit pentru bauturi, precum si prepararea acestora sunt extrem de usoare. Toate functiile relevante pot fi accesate prin intermediul listei afisate pe ecranul puternic iluminat, si stabilite conform preferintelor individuale.

 

 

Prezentare video:

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Caracteristici

 • Are integrata ajustarea de finete a modurilor de infuzie: extractie optima a aromei cafelei, prin intermediul pre-infuziei sau infuziei pe baza de impuls
 • Blocarea infuziei cu apa rece, ce previne procesul de infuzie in cazul in care temperatura apei este sub valoarea specificata
 • Capsula de inalta tehnologie din polimer, ce protejeaza modulul de control de caldura, abur si socuri
 • Recipient de 2.2 litri, actionat prin intermediul pompei (disponibil separat). Pot fi utilizate si alte recipiente disponibile pe piata, la aceeasi inaltime.
 • Conexiune la reteaua de apa
 • Productivitate orara maxima: 45 litri
 • Robinet de apa calda stilat, pentru prepararea ceaiului, supei, produselor instant etc.

Dispensere

03.6010.1243 / TLXA2201S000

Airpot 2.2 litri cu captuseala din otel inoxidabil

Tehnologii

 • Seria Gold Cup®

Echipamentele din seria Gold Cup® ofera optiuni privind setarile precise ale parametrilor de calitate ai profilului de gust dorit – de la timpul de extractie, temperatura de infuzie si volumul reziduurilor de cafea, pana la alte detalii precum pre-infuzia, infuzia pe baza de impulsuri sau bypass-ul apei.

 • Tehnologie G3

Multumita tehnlogiei Curtis G3 pentru fiabilitatea proceselor si operarea intuitiva, setarea profilului dorit de bauturi si prepararea acestora sunt extrem de simple. Toate functiile relevante pentru preparea cafelei sau ceaiului pot fi accesate impreuna cu retetele corespondente prin intermediul ecranului bine iluminat si stabilite conform preferintelor individuale. Pentru preparerea unui ceai aromat cu o claritate deosebita, sistemul de infuzie este echipat si cu doua valve separate, cu precizie digitala, pentru infuzie concentrata sau diluata. Ciclurile dorite sunt salvate in mod convenabil in sistem.

 • Designul cosului pentru infuzie Curtis

Extractia optima ce produce cafea de inalta calitate a reprezentat obiectivul principal in conceperea designului noului cos de infuzie. Designul special cu arcuri reduce supra-extractia in partea inferioara a filtrulului, iar designul cu arcuri radiale previne prabusirea filtrului. Noul container pentru filtru din plastic este, de asemenea, foarte avantajos pentru personalul operational. Este mai usor decat corespondentul sau din metal si nu se incalzeste la fel de repede. Containerul este echipat cu o clama de pastrare a aromei pentru cafeaua fierbinte. Aceasta formeaza un “buzunar” ce reduce stropirea si ofera protectie impotriva aburului.

Accesorii si consumabile optionale:

 • 7500.1954 / WC-3621-101: container reziduuri
 • 7500.3457 / CR-10: hartie filtru
 • 7500.0329 / WC-29025: cap spray violet
Cod produs 03.6010.1118

D500GT34A000-009

Descriere Airpot G3, filtru unic, 2.2 litri
Dimensiuni (I x L x A) 62.2 cm x 23.1 cm x 51.8 cm
Greutate 15.4 kg
Volum colet 0.06 m³
Conexiune electrica
Volti 230 V
Amperi 12.1 A
Faza 1L/ N/ PE
Wati 2787 W
Hertz 50/60 Hz
Alimentare cu apa
Racord 3/8 BSPP
Presiune 138-620 kPa
Flux minim 3.8 l/ min
Volum rezervor 6.2 l
Litri/ ora 45

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button