Coges Creos

Validator de bancnote

Precizie maxima

Creos poate recunoaste alinierea bancnotelor si poate citi cu acuratete intreaga suprafata a acestora, multumita celor 9 semnale optice de inalta precizie.

Gata pentru cele mai dificile provocari

Noua masca din policarbonat si sistemul de tragere au fost concepute pentru a aduce gradul de acceptare al bancnotele si posibilitatea de utilizare a validatorului la un nivel neatins pana acum, chiar in conditii de stres ridicat si persistenta in timp.

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Lupta cu inteligenta impotriva fraudelor

Creos este echipat cu un sistem optic anti-extractie care previne extragerea bancnotelor deja introduse, un senzor pentru cutia de numerar si un sistem de scurgere ce ofera protectie impotriva lichidelor. Validatorul poate fi demontat complet pentru mentenanta si curatare.

Baza de date gratuita

Coges iti ofera in permanenta software-ul necesar pentru programarea si actualizarea validatorului, inclusiv baza de date de bancnote. Creos iti permite si sa creezi o baza de date personalizata in functie de nevoile tale.

Simplu si extraordinar

Validatorul de bancnote Creos poate fi programat cu un simplu stick USB, multumita portului integrat. In cazul programarii in timpul operarii, Creos dispune si de un buton care blocheaza receptia oricarei bancnote si de un comutator DIP care programeaza nivelul de toleranta.

Puterea flexibilitatii

Validatorul de bancnote poate fi instalat cu stackerul de colectare a bancnotelor in sus sau in jos. Intreaga masca frontala poate fi expusa, sau puteti expune numai fanta pentru insertia bancnotelor.

Dimensiuni (Lungime x Latime x Inaltime) 98 x 126 x 235 mm (compatibil cu validatorul de bancnote Lithos)
Numar maxim de bancnote memorate 100
Dimensiune maxima bancnote acceptate mm 72 x 155
Capacitate stacker 300 sau 600 bancnote
Protocoale operare Parallel, MDB, BCD, Impulsuri, Accept/Return, blocuri seriale sau multiple
Timp  mediu de acceptare sub 2 secunde

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button