Coges Aeterna

Acceptor de monede cu plata restului

Noul acceptor de monede cu plata restului cu 5 tuburi combina inalta performanta provenita din experienta Coges cu simplitatea in utilizare si operare necesare in cazul unui astfel de echipament.

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Caracteristici de baza:

VITEZA: Cu un grup separator/ validator nou conceput, acceptorul de monede cu plata restului Aeterna are o rata de recunoastere de 2 sau 3 monede pe secunda (in functie de tipul de moneda).

PRECIZIE: Noile tehnologii pentru grupul separator/ validator ofera o directionare rapida si precisa a monedelor in tuburi si fac posibila recunoasterea cu acuratete a monedelor. Tehnologia traditionala bazata pe electromagneti si clapete a fost abandonata in favoarea unui sistem inovator si ajustabil de tuburi care directioneaza monedele pe canalul corect.

FLEXIBILITATE: Cele 5 tuburi ofera un grad ridicat de flexibilitate in livrarea restului, precum si autonomie de lunga durata.

OPERARE INDEPENDENTA: Tuburile Aeterna au o lungime deosebita: au o capacitate mai mare decat orice alte acceptoare de monede cu plata restului existente pe piata. Grupul de tuburi dispune de fotocelule pozitionate pe doua niveluri, pentru a monitoriza cu acuratete nivelul monedelor din tuburi.

INTERFATA INFRAROSU: Acceptorul de monede cu plata restului Aeterna dispune de o interfata IR integrata care transmite date contabile unui computer portabil.

La acceptorul de monede poate fi conectat si un modul IR PORT extern ce se instaleaza in interiorul automatului vending.

Aeterna a fost conceputa pentru utilizare practica si intuitiva, atat in ceea ce priveste interfata, cat si meniul de programare. Astfel, instalarea este rapida si usoara.

REINCARCARE ASISTATA*: In cazul in care operatorul trebuie sa reincarce monedele in tuburi, Aeterna schimba automat directia fluxului de numerar, iar operatiunea este inregistrata in datele contabile.

*Functie patentata, poate fi utilizata numai in conexiune cu sistemele de plata cashless Coges.

Functii principale pentru returnarea restului:

  • Setarea tubului de referinta pentru a gestiona mesajul “introduceti suma exacta”;
  • Posibilitatea de a introduce setari pentru monede sau jetoane;
  • 4 moduri de alimentare a tuburilor (manual, cantitate prestabilita, numar prestabilit, alimentare asistata);
  • Diagnosticarea erorilor de operare a motorului de livrare si a fotocelulei;
  • Gestionarea separata a vanzarilor individuale sau multiple pentru numerar si chei magnetice;
  • Setari privind timpul de pastrare a creditului rezidual
  • Credit maxim acceptat pe cheie

Avantajele unei solutii integrate pentru gestiunea vanzarilor cu numerar si cashless, intr-un sistem de plata cu cheie sau card ce se poate conecta la terminalul MDB al acceptorului de monede cu plata a restului Aeterna

Integrarea sistemului de plata Cashless

Cashless este un sistem de plata care utilizeaza accesorii pentru stocarea unui anumit credit.

Accesoriul poate fi o cheie electronica sau un card electronic, si se incarca prin introducerea numerarului intr-un acceptor de monede cu plata restului sau intr-un validator de bancnote. Accesoriile pot inlocui numerarul pentru cumpararea produselor din toate automatele vending ce au acelasi Operator.

Coges Engine este un sistem electronic pentru vending ce dispune de o structura modulara inovatoare, care permite configurarea hardware-ului si software-ului in diferite combinatii in cadrul aceluiasi sistem. Pe placa centrala, care functioneaza si ca unitate de colectare a datelor contabile, este posibila conectarea unui validator Coges pentru chei si carduri, validator MIFARE sau LEGIC, oferind astfel cele mai obisnuite alternative de plata.

De asemenea, prin adaugarea modulelor optionale pe placa principala, aveti posibilitatea de a echipa Coges Engine cu un sistem de telemetrie GPRS, o conexiune la reteaua LAN a companiei sau transmisie de date prin Bluetooth.

Coges Engine este foarte usor de utilizat: programarea, actualizarea firmware-ului si inregistrarea datelor pot fi realizate in doar cateva secunde cu ajutorul unui stick USB obisnuit sau de la distanta, in cazul modelelor echipate cu sistem de telemetrie, ajutandu-va astfel sa gestionati punctele de vanzare in mod optim. La fel ca in cazul celorlalte sisteme de plata Coges, Coges Engine beneficiaza de suportul unei game largi de software gratuit.

Dimensiuni (Lungime x Latime x Inaltime) 138 x 80 x 381 mm
Greutate 1.7 Kg
Gestionare pret In VMC, Price Holding, Cost by Price
Preturi programabile 50 numerar – 50 cashless
Protocoale comunicare Executive, MDB, BDV
Date contabile Modul IR PORT integrat sau extern
Programare parametri Tastatura pe panoul frontal – Programator Maxi
Actualizare firmware Prin computer – Programator Maxi

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button