În curs de procesare...

Politica Companiei

Intotdeauna am abordat domeniul in care lucram intr-un mod inedit. Crearea celei mai bune experiente pentru clientii nostri este lucrul care ne motiveaza in permanenta.

Noi apreciem business-ul dvs. si totodata apreciem si feedback-ul pe care ni-l transmiteti. Alcor se distinge prin faptul ca ofera servicii de cea mai buna calitate, personalizate in functie de nevoile consumatorilor. Am ales sa adaugam plus valoare fiecarui serviciu pe care il oferim. Aceasta politica ne garanteaza o relatie pe termen lung cu clientii nostrii carora cautam in mod constant sa le oferim solutii cat mai specifice și o experienta cat se poate de pozitiva.

Echipa noastra formata din profesionisti este gata oricand sa raspunda solicitarilor venite din partea clientilor. Satisfactia dvs. reprezinta obiectivul nostru primordial, iar faptul ca dispunem o experienta vasta ne ajuta sa-i facem pe clientii nostri sa fie multumiti.

Implementarea şi dezvoltarea Sistemului de Management al Calitatii în conformitate cu ISO 9001 , reprezinta pentru noi garanţia imbunatatirii continue a performantelor serviciilor noastre.

Suntem in masura sa adaugam valoare serviciilor noastre pentru ca:

 • Stim sa ascultam in mod activ
  Ii incurajam pe clienti sa acorde calificative serviciilor noastre, realizand sondaje si chestionare prin care le oferim posibilitatea de a-si exprima parerea in legatura cu calitatea serviciilor prestate. Pe baza acestor informatii ne coordonam actiunile viitoare.
 • Suntem orienati spre client.
  Ne consultam în tot ceea ce facem daca este in beneficiul şi spre satisfacţia clientului
 • Ne masuram performantele
  Toti membrii echipei noastre sunt evaluati pe baza chestionarelor completate si a calificativelor acordate de clienti. Va asiguram ca aceste calificative constituie niste repere extrem de importante pentru noi si le luam foarte in serios.
 • Stim sa selectam si sa ne motivam oamenii
  Intodeauna cautam sa ne alegem cu atentie angajatii, sa-i instruim si sa-i pastram pe cei mai buni dintre ei. Noi ne respectam intre noi şi lucram in echipa. Impreuna incurajam şi onoram spiritul de iniţiativa, creativitatea şi asumarea responsabilitaţii.
 • Avem sisteme si proceduri care sunt proiectate sa  functioneaze pentru dumneavoastra
  Toti acesti oameni talentati care fac parte din echipa noastra dispun in permanenta de toate instrumentele necesare pentru a asigura cele mai bune servicii.
 • Noua  ne pasa de mediul inconjurator.
  Realizand că acesta este singurul mediu pe care il avem, noi folosim resursele cu grija şi evitam risipa.
Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top