În curs de procesare...

Mărește

WMF 1200 S

WMF 1200 S este un expresor complet automat cu ajutorul caruia puteti prepara diferite specialitati pe baza de cafea, si reprezinta solutia ideala pentru locatiile cu consum mediu si mic. Totusi, acesta nu este cu nimic mai prejos fata de “fratii” mai mari - WMF Presto, 1800 S sau 2000 S atunci cand ne referim la calitate si operabilitate. WMF 1200 S va pune la dispozitie o varietate de bauturi calde : espresso, cappuccino, cafe creme, caffe latte, latte macchiato si optional ciocolata calda, sau ciocolata cu lapte la cele mai inalte standarde de calitate. Espressorul  este produs in Germania, utilizand materiale de inalta calitate. Fiecare aparat este supus de catre experti tuturor testelor posibile inainte de a fi pus in circulatie. Display-ul usor de utilizat face ca drumul spre cafeaua perfecta sa fie doar o joaca de copii.  Design-ul modern, interfata intuitiva, tehnologia profesionala , conceptul revolutionar de curatare si intretinere, serviciile pentru clienti ireprosabile si nu in ultimul rand, PRETUL va vor convinge. 

 Intretinere facila

Operatiile de baza se pot realiza foarte usor, putand fi efectuate chiar si de dvs., fara a fi necesara prezenta unui tehnician WMF.

Plug+Clean

Cu ajutorul sistemului Plug+Clean patentat de WMF, toate componentele care intra in contact cu laptele pot fi curatate foarte usor, respectand totodata normele HACCP. Acest sistem a fost testat si cerificat de Univeristatea Tehnica din Munchen, Germania.

Specialitati delicioase precum "Milk Choc" si "Chiociatto"

Aproape orice specialitate pe baza de cafea/ciocolata calda poate fi produsa cu ajutorul acestui aparat.

Sistem flexibil de alimentare cu apa

In functie de situatie si de cerinte, espressorul poate functiona cu rezervor de apa intern, sau poate fi racordat la reteaua de alimentare cu apa potabila.

Curatare automata

Programul de curatare automata poate fi activat prin simpla apasare a unui buton. Astfel, veti putea economisi timp pretios si veti reduce costurile de operare.

Conceptul de personalizare simpla a etichetelor

Prin acest concept, va puteti personaliza aparatul, realizand propriul design pentru etichetele produselor oferite. Puteti schimba foarte usor denumirile, preturile sau imaginile.

Pastrati lucrurile cat mai simple pentru dvs. !

Puteti regla cu usurinta toate functiile si toti parametrii importanti cu ajutorul display-ului si a celor 5 butoane de comanda. 

Numar variabil de selectii (bauturi)

Puteti activa pana la 6 butoane si puteti programa maximum 12 selectii. Nivelul 2 de selectii se acceseaza apasand de 2 ori pe butonul corespunzator.

Conusm redus de electricitate

Cu ajutorul celor 3 moduri de functionare Eco, si al setarii pentru oprirea automata, puteti ajusta consumul de energie in concordanta cu nevoile dvs.

Functia "Zero-Energy"

Cand apasati butonul "off", aveti certitudinea ca espressorul WMF 1200 S  chiar este oprit. Asta inseamna ca nu consuma deloc energie, spre deosebire de alte aparate de pe piata, care continua sa consume energie chiar si atunci cand sunt oprite.

Cafeaua este exact asa cum si-o doresc clientii

Apasand pe butonul + sau -, si tinand apasat un timp mai scurt sau mai indelungat, orice bautura poate fi configurata individual - scurta sau lunga, cu aroma mai intensa, medie sau normala.

Spot on!

2 LED-uri integrate sub panoul de comanda ilumineaza zona de servire, prezentand bauturile dvs. in lumina corespunzatoare.

O solutie personalizata, pentru a putea face fata oricarei situatii!

Datorita posibilitatilor multiple de configurare, a gamei variate de bauturi ce pot fi preparate, dar si datorita pretului imbatabil, WMF 1200 S devine favoritul clar pentru locatii diverse. Poate fi utilizat atat la birou,  cat si intr-un mic bar sau intr-o cafenea, in sala de fitness,intr-un mic restaurant de tip "fast-food",  intr-un salon de infrumusetare etc.

 

 

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top