WMF espresso

Modelul hibrid: Complet automat dar cu design traditional. Totul pentru un espresso perfect. Recomandat pentru un consum mediu de 300 cafele/zi.

Construind o punte intre doua lumi diferite, mult-premiatul espressor WMF espresso combina gustul inconfundabil al traditiei cu avantajele de necontestat ale automatizarii. Arata si suna ca un espressor clasic cu port-filtru – produce aburi, suiera si evoca toate emotiile unei cafenele autentice – dar etapele dificile ale procesului de preparare a cafelei sunt complet automatizate. Astfel, nu doar ca garanteaza in mod constant cafea de inalta calitate, ci este si incredibil de usor de utilizat. Recomandat pentru locatii cu productivitate zilnica de pana la 300 cesti, va permite sa preparati espresso si Cafe Creme autentice in doar cativa pasi simpli.

Prezentare video:

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Design impresionant si aspect modern

Aspectul, sunetul si senzatiile declansate de folosirea acestui espressor cu port-filtru sunt extraordinare!

Utilizare si curatare extrem de usoare

Interfata de control tip „TOUCH” simpla si intuitiva, imbinata cu un sistem de curatare rapid si usor de folosit

Calitate dovedita si permanenta

Pana la 12 retete de bauturi pe baza de cafea si 3 tipuri de spuma de lapte, ajustare inteligenta a parametrilor de macinare, retetar electronic

Tehnologie si tandarde de calitate germane

Functie „Steam Jet” pentru incalzirea cestii, containere de boabe cu racire cu aer, compartimente bine izolate pentru a asigura eficienta energetica maxima.

Flux de lucru optimizat

Recunoastere automata a port-filtrului, 2 grupuri de preparare, poate fi utilizat usor de oricine, chiar si de incepatori

Cafea preparata manual. In mod automat.

Steamer manual si automat, rasnita cafea integrata, poate fi utilizat si un macinator extern de cafea.

Avantaje si puncte forte? Le gasiti in orice moment al folosirii!

Aspect si senzatii specifice espressoarelor traditionale

Cu WMF espresso beneficiati de toate avantajele unui sistem automat de prepare a cafelei. In acelasi timp, insa, pastrati farmecul emotional al unui espressor traditional, cu designul sau clasic, manevrarea port-filtrelor si optiunea de a spuma laptele manual.

Port-filtre

WMF espresso este echipat cu 3 port-filtre cu dimensiuni diferite, pentru una sau doua cesti. Espressorul detecteaza in mod automat diferitele port-filtre si afiseaza numai selectiile pe baza de cafea ce pot fi preparate cu fiecare port-filtru in parte.

Doua rasnite integrate si tasare automata a cafelei macinate

Cele doua rasnite integrate ale aparatului WMF espresso sunt echipate cu discuri pentru macinare ajustate cu precizie, garantand astfel o calitate deosebita a cafelei. De asemenea, espressorul taseaza automat cafeaua, cu o consistenta de 100%.

NOU! Containere de cafea boabe cu racire cu aer

Cele doua containere de cafea boabe de 550 g, mascate si cu racire cu aer va permit sa depozitati doua sortimente diferite de cafea, de exemplu espresso sau Cafe Creme. Acum aveti si optiunea de a utiliza containere vizibile, de dimensiuni mai mari, cu o capacitate de 1100 g fiecare.

Containere cafea boabe externe (optional)

Oferind avantajele unei capacitati suplimentare, ale eficientei din punct de vedere al spatiului si al flexibilitatii suplimentare, WMF espresso are acum optiunea echiparii cu doua containere de cafea boabe vizibile si de dimensiuni mari. Aceste containere pot depozita, de exemplu, cafea boabe pentru espresso, respectiv Cafe Creme. Cu o inaltime de 128 mm, fiecare container asigura o capacitate de 1100 g.

Preparare spuma lapte in mod automat sau traditional

WMF espresso poate produce spuma de lapte cu trei consistente diferite in mod automat, cu ajutorul duzei de abur Auto Steam, la simpla apasare a unui buton. Alternativ, operatorul poate alege sa spumeze laptele manual si chiar practice latte art, in stilul traditional barista, cu ajutorul celei de-a doua duze de abur de baza.

NOU! A doua duza de abur Auto Steam (optional)

Suplimentar fata de functia centrala SteamJet pentru pre-incalzirea cestilor si duza Auto Steam pentru spumarea automata a laptelui, o a doua duza Auto Steam este disponibila optional pentru a optimiza timpul de operare in cadrul afacerii dv.

Suporturi duale pentru cesti cu inaltime ajustabila

Dispunand de tehnologia avansata WMF, suporturile integrate pentru cesti cu inaltime ajustabila sunt plasate in dereptul ambelor grupuri ale espressorului si asigura spatiul potrivit pentru orice tip de ceasca, garantand temperatura perfecta pentru fiecare bautura in parte si pastrand espressorul curat.

Spatiu de depozitare cesti cu incalzire

Spatiul practic de depozitare a cestilor va ajuta sa pastrati permanent cestile la indemana si gata pentru utilizare. Plasat convenabil deasupra espressorului, cu containere integrate pentru cafeaua boabe, nu necesita spatiu suplimentar.

Preparare in paralel a cafelei si apei calde

Cafeaua si apa calda pot fi livrate simultan, economisind timp pretios.

Culori pentru orice gust

WMF espresso poate avea culori variate, de la clasic si elegant, la vibrant si modern. Fie ca doriti sa va asortati sau sa iesiti in evidenta, acest echipament va imbunatati orice mediu ambient.

NOU! Dynamic Coffee Assist

Facand parte din echiparea standard, tehnologia inteligenta Dynamic Coffee Assist monitorizeaza permanent factorii ce determina calitatea cafelei, inclusiv cantitatea de cafea macinata  sau gradul de macinare, ajustandu-le automat pentru a garanta timpul perfect de extractie pentru o cafea de calitate inalta si constanta

WMF CoffeeConnect ca standard

WMF CoffeeConnect este un sistem de monitorizare si control de la distanta ce va ofera posibilitatea de a colecta date valoroase privind espressorul dvs. Oricand, oriunde va aflati, puteti obtine o vedere de ansamblu a vanzarilor dv. sau informatii legate de operarea curenta a aparatului. Veti primi notificari care va informeaza daca se termina consumabilele sau daca este necesara efectuarea mentenantei. Mai mult, multumita designului bidirectional al sistemului puteti transmite de la biroul dv. oferte promotionale personalizate direct pe ecranul echipamentului selectat. Functiile de baza sunt disponibile gratuit. WMF CoffeeConnect colecteaza, analizeaza si proceseaza date privind espressoarele dv, iar astfel va permite sa optimizati procesele, reduceti costurile de service si cresteti vanzarile.

Date tehnice

Productivitate orara* 300 cesti
Putere electrica nominala/ conexiune electrica 6,0 – 7,0 kW / 380 – 415 V
Container cafea boabe Aprox. 550 g fiecare
Container ciocolata sau topping (optional) Aprox. 1500 g
Dimensiuni externe (latime/ inaltime**/ adancime) 723 / 580 / 540 (600 cu spatiu depozitare cesti suspendat) mm
Greutate (fara produse) Aprox. 75 kg
Nivel zgomot constant (LpA) < 70 dB(A)

*Depinde de puterea electrica nominala, conexiunea electrica si retetele stabilite.
**Nivelul de zgomot clasa A LpA (constant) si LpA (impuls) este sub 70 dB(A) in orice mod de operare.
In cazul unei duritati a apei de peste 5 dKH (duritate carbonica), trebuie instalat un filtru de apa WMF.

Accesorii compatibile

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button