În curs de procesare...

Termeni si conditii

Acesta este website-ul oficial al Alcor Invest 2000 S.R.L.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea Alcor Invest 2000 S.R.L.

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.alcor-holding.ro.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre dvs. a website-ului si a prelucrarii datelor cu caracter personal de catre Alcor Invest 2000 S.R.L., va sugeram sa nu mai utilizati acest website.

Tarifele, promotiile ai serviciile Alcor prezentate în brosuri, pliante sau ghiduri de utilizare au caracter orientativ. Informatiile complete si actualizate sunt disponibile în permanenta pe website-ul www.alcor-holding.ro.

  • Continutul site-ului www.alcor-holding.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Alcor Invest 2000 S.R.L. Materialele publicate si continutul www.alcor-holding.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
  • Alcor Invest 2000 S.R.L. nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.alcor-holding.ro. Alcor Invest 2000 S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari în materialele si continutul www.alcor-holding.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
  • Alcor Invest 2000 S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.alcor-holding.ro.
  • Alcor Invest 2000 S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.alcor-holding.ro
  • Alcor Invest 2000 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte pãrti pe www.alcor-holding.ro
  • Alcor Invest 2000 S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului.
Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top