În curs de procesare...

Mărește

€UR3 - Validator de monede (fara rest)

€UR3 este un acceptor de monede conceput special pentru automatele vending de tip table-top; garanteaza o solutie eficienta in ceea ce priveste fiabilitatea produsului, durata de viata si flexibilitatea. €UR3 este extrem de inovator si operativ, multumita unui sistem special de validare a monedelor (optic si magnetic) ce garanteaza un grad ridicat de securitate.

Functionare

Validatorul de monede €UR3 poate recunoaste pana la 24 de tipuri de monede diferite, care pot fi programate cu ajutorul unui calculator, utilizand un software special.

Echipat cu un conector pentru conexiune paralela cu 10 sau 16 pini, poate fi direct conectat la automatul vending sau la principalele sisteme de plata tip "cashless" disponibile pe piata. Programarea este simpla si rapida, datorita utilizarii unui software special sau a unui modul extern.

Multumita utilizarii unui microprocesor cu memorie Flash, validatorul de monede €UR3 poate fi usor updatat cu ultima versiune de soft fara sa fie necesara inlocuirea vreunui component hardware. Este suficient sa conectati validatorul de monede la computer cu ajutorul unui cablu special si apoi sa realizati update-ul softului.

 Validatorul de monede €UR3 este disponibil in doua versiuni diferite: standard si MDB/Executive. Versiunea standard permite programarea a 24 monede si/sau jetoane pana la maxim 24 valori diferite. Versiunea MDB/Executive permite programarea a 24 monede si/sau jetoane cu maxim 16 valori diferite pentru versiunea MDB si 24 valori diferite pentru versiunea Executive.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top