În curs de procesare...

Mărește

MyKey

My Key

Noua cheie electronica tip cashless de la Coges utilizeaza o tehnologie de receptie sofisticata ce poate transmite si primi date fara sa fie nevoie de contact electric. Aceasta cheie magnetica este compatibila cu dispozitivele de plata "cashless" de la Coges: E.C.S Iridium, E.C.S Titanium si E.C.S. Platinum

FUNCTII PRINCIPALE

MyKey reprezinta noua cheie electronica de tip cashless ce utilizeaza o tehnologie de receptie sofisticata, ce poate stoca informatii personale, inclusiv creditul total.

Este suficient sa introduceti cheia cashless intr-un cititor de chei sau carduri special si sa o incarcati cu bani cash. Din acel moment, cheia cashless MyKey va inlocui utilizarea banilor cash in toate automatele vending gestionate de acelasi Operator si va fi utilizata pentru achizitionarea produselor sau serviciilor dorite; la fiecare achizitie, costul produsului va fi scazut din valoarea creditului incarcat, pana la consumarea completa.

SIGUR: Multumita tehnologiei de receptie (identificarea unei frecvente radio), cheia MyKey face ca tranzactia sa fie foarte sigura si confidentiala. MyKey este diferita de celelalte chei cashless prin faptul ca schimbul de informatie intre cheie si cititor nu se realizeaza prin contact fizic direct, ci prin transmiterea unor frecvente radio.

PRACTIC: Foarte usor de folosit, cheia cashless MyKey functioneaza precum binecunoscuta cheie E.C.S. CL, fiind suficient ca pentru reincarcare sa introduceti cheia in cititorul de chei inclus in toate sistemele de plata Coges de noua generatie.

REZISTENT: Rezistenta si nivel inalt de calitate obtinute in urma a 30 de experienta in confectionarea sistemelor de plata cash sau cashless.

SPECIFICATII TEHNICE: Transmisia de date dintre cheia fara contact direct si cititor se realizeaza prin intermediul unor frecvente radio, garantand astfel un grad inalt de securitate a datelor. Fiecare cheie electronica cashless are un cod de identificare univoc care face ca MyKey sa fie unica si inimitabila. Zona sa de memorie este impartita in sectiuni carora le sunt alocate doua coduri de acces diferite. MyKey permite gestionarea automata a depunerilor. Cheia este validata in mod automat in momentul in care suma introdusa de utilizator depaseste valoarea depunerilor.

GESTIONAREA TRANZACTIILOR: Pentru a asigura un control mai bun asupra automatului vending, cheia cashless MyKey poate stoca ultimele 8 tranzactii realizate.

APLICATII: Cheia cashless MyKey este perfect compatibila cu sistemele de plata electronice Coges si poate fi utilizata cu orice fel de sistem cashless echipat cu cheie sau card.

FUNCTII PRINCIPALE

Gestionare bonusuri (vanzari libere si vanzari controlate), lista neagra, gestionarea tranzactiilor, depunere  automata, controlul caloriilor

APLICATII PRINCIPALE

• automate vending
• spalatorii auto
• spalatorii automate
• sali fitness
• parcuri de distractii 
• parcari
• terenuri tenis
• campinguri
• unitati de autoservire
• Internet cafe-uri

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top