În curs de procesare...

Mărește

MyCard

MyCard reprezinta noul card electronic tip "cashless"(fara numerar) ce utilizeaza o tehnologie de receptie sofisticata ce poate stoca informatii personale, inclusiv creditul total. Acest card este compatibil cu dispozitivele de plata "cashless" de la Coges: E.C.S Iridium, E.C.S Titanium si E.C.S. Platinum

Caracteristici principale

Este suficient sa introduceti cardul intr-un cititor de carduri special si sa il incarcati cu bani cash. Din acel moment, cardul cashless MyCard va inlocui utilizarea banilor cash in toate automatele vending gestionate de acelasi Operator si va fi utilizat pentru achizitionarea produselor sau serviciilor dorite; la fiecare achizitie, costul produsului va fi scazut din valoarea creditului incarcat, pana la consumarea completa.

Cardul cashless MyCard poate fi reincarcat oricand, cu ajutorul oricarui automat vending echipat cu un dispozitiv pentru validarea banilor cash sau prin utilizarea unui terminal special. Aceasta operatiune poate fi indeplinita in mod autonom de catre Utilizator.

SIGUR: Multumita tehnologiei de receptie (identificarea unei frecvente radio), cardul MyCard face ca tranzactia sa fie foarte sigura si confidentiala.

MyCard este diferit de celelalte carduri prin faptul ca schimbul de informatie intre card si cititor nu se realizeaza prin contact fizic direct, ci prin transmiterea unor frecvente radio.Citirea/scrierea cardului pot astfel sa se realizeze la o anumita distanta de cititorul potrivit si la viteza mare (13.6 Mhz).

DURABIL: Cardul cashless MyCard este confectionat dintr-un suport PVC de plastic care garanteaza atat durabilitatea, cat si rezistenta in fata campurilor electromagnetice si a agentilor chimici precum ulei, solventi, solutii saline, apa etc. Utilizarea sa consta in simpla apropiere a cardului de cititor; inalta rezistenta la uzare si deteriorare face ca MyCard sa fie potrivit chiar si in conditii meteo nefavorabile.

PRACTIC: Foarte usor de folosit, MyCard functioneaza precum binecunoscuta cheie electronica E.C.S. CL, fiind suficient ca pentru reincarcare sa introduceti cardul in cititorul de chei sau carduri

CUSTOMIZABIL: cardul cashless MyCard reprezinta o unealta de marketing puternica. Suprafata cardului poate fi folosita pentru a imprima mesaje publicitare sau imagini. Identitatea organizationala si recognoscibilitatea brandului unei companii pot fi intarite prin crearea unui design customizat care duce la obtinerea unui impact publicitar maxim.

REZISTENT: Rezistenta si nivel inalt de calitate obtinute in urma a 30 de experienta in confectionarea sistemelor de plata cash sau cashless.

SPECIFICATII TEHNICE: Transmisia de date dintre cardul fara contact direct si cititor se realizeaza prin intermediul unor frecvente radio, garantand astfel un grad inalt de securitate a datelor. Fiecare card are un cod unic de identificare care face ca MyCard sa fie unic si inimitabil. Zona sa de memorie este impartita in sectiuni carora le sunt alocate doua coduri de acces diferite. Cardul cashless MyCard permite gestionarea automata a depunerilor de numerar. Cardul este validat in mod automat, in momentul in care suma introdusa de utilizator depaseste valoarea depunerilor.

GESTIONAREA TRANZACTIILOR: Pentru a asigura un control mai bun asupra automatului vending, MyCard poate stoca ultimele 8 tranzactii realizate.

FUNCTII PRINCIPALE

Gestionare bonusuri (vanzari libere si vanzari controlate), lista neagra, gestionarea tranzactiilor, depunere automata, controlul caloriilor

APLICATII PRINCIPALE

• automate vending
• spalatorii auto
• spalatorii automate
• sali fitness
• parcuri de distractii
• parcari
• terenuri tenis
• campinguri
• unitati de autoservire
• Internet cafe-uri

 

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top