În curs de procesare...

Mărește

PROFIT - validator de monede (cu rest)

Dupa peste 10 ani de experienta in conceperea si producerea acceptoarelor de moneda cu rest, Coges prezinta noul acceptor de moneda cu rest cu 5 tuburi PROFIT

 

Mai rapid: Un design inovativ al separatorului/validatorului asigura o rata de validare de 2-3 monede pe secunda (in functie moneda utilizata) si asigura un nivel ridicat de precizie in recunoasterea monedelor.In locul tehonologiilor traditionale bazate exclusiv pe elemente elecromagnetice, s-a optat pentru un sistem nou, de ultima generatie care realizeaza cu acuratete desavarsita distribuirea monedelor in tuburile colectoare dedicate.

Mai versatil: prezenta celor 5 tuburi colectoare este una  din caracteristicile de baza ale validatorului de monede Profit. Spre deosebire de modelele conventionale cu doar 4 tuburi, acest model asigura o mai mare flexibilitate dar si autonomie pentru returnarea restului.

Mai sigur: Accesul la caseta cu tuburile de colectare se poate realiza numai prin introducerea unei parole. Acest lucru confera un grad sporit de securitate, deoarece persoanele neautorizate nu pot avea acces la caseta cu bani.

Meniu de programare personalizat: Meniul de programare, realizat in concordanta cu standardele Coges este disponibil in 3 variante, in functie de necesitatile utilizatorilor, eliminandu-se astfel elementele care nu sunt necesare. De exemplu, cei care nu folosesc un sistem “cashless” cu chei sau carduri magnetice vor avea la dispozitie un meniu simplificat care va exclude sectiunile dedicate acestor sisteme.

Functia AUTOFLOATING: Dintre functiile inovative ale valdiatorului de monede Profit, se distinge functia “Autofloating” care gratie statisticilor generate automat, ii permite validatorului sa optimizeze distribuirea restului, utilizand tipul de moneda care are tendinta sa se acumuleze mai des.

Tehnologie Flash: Validatorul Profit este compatibil cu protocoalele Executive, MDB si BDV si poate fi instalat in automatele vending. Datorita microprocesorului cu memorie flash, update-ul de software se poate realiza extrem de usor fara ca acest lucru sa necesite inlocuirea microprocesorului.

Colectarea datelor: Colectarea datelor contabile poate fi efectuata prin intermediul portului IR(infrarosu). Parametrii de programare pot fi introdusi prin intermediul tastaturii frontale. Actualizarea firmware-ului este posibila printr-o conexiune la un PC.

Interfata IR integrata: Acest model beneficiaza de o interfata infrarosu integrata utilizata la transmiterea datelor catre un computer portabil.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top