În curs de procesare...

Mărește

E.C.S. Titanium Key-Card

E.C.S. Titanium Key-Card este un sistem de plata care functioneaza cu chei sau cartele magnetice, fiind ideal pentru cei care doresc sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a plati fara a utiliza numerar. Totodata,  poate fi conectat la un cititor de bancnote sau la o jetoniera in cazul in care exista clienti care doresc sa faca plati cash sau sa-si alimenteze periodic cartelele sau cheile magnetice cu un nou credit.

Sistemul este compatibil cu protocoalele Executive si MDB. Este posibila programarea a 15 preturi diferite in configuratia “price holding” (doar in versiunea Executive), iar managementul preturilor se poate realiza direct prin intermediul automatului vending.

Programarea parametrilor de functionare se realizeaza extrem de facil cu ajutorul unui software. Aceleasi setari pot fi programate(copiate) si pe alte sisteme asemanatoare cu ajutorul unei chei de programare (Program Key).

Uitilizarea sistemului este simplificata cu ajutoarul functiilor “user key autocode” (codarea automata a cheilor folosite de utilizatori) si “automatic deposit management”(gestiunea automata a depunerilor de numerar), in timp ce, citirea datelor contabile disponibile atat in format extins cat si in format EVA-DTS, poate fi efectuata atat prin intermediul interfetei IR integrate in cititorul de cartele si chei magnetice, cat si prin modulul optional IR.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top