În curs de procesare...

Mărește

E.C.S. Platinum MIFARE®

Cel mai puternic sistem pentru carduri MIFARE®

Sistemul E.C.S. Platinum MIFARE® reprezinta noua versiune a sistemului de plata electronic E.C.S Platinum, compatibil cu cardurile MIFARE® (carduri de acces) pentru plata produselor livrate de automatele vending. Acest lucru insemna ca utilizatorii pot plati produsele din automatele vending folosind cardurile pe care le folosesc in mod normal pentru accesul in cladiri, birouri etc.

Acest sistem a fost conceput pentru a asigura flexibilitate maxima multumita sistemelor de gestiune cash si cashless integrate, prin  realizarea conexiunii cu validatoarele de monede si bancnote si acceptoarele de monede cu rest.

Functionare

Sistemul de plata E.C.S. Platinum MIFARE® este conectat la automat vending si poate utiliza carduri de tip MIFARE® pentru achizitionarea produselor livrate de aceste aparate (ex: cafea, snacks-uri). Aceste carduri pot fi utilizate de alte dispozitive de control al accesului in interiorul locatiilor in cauza, pentru inregistrarea prezentei sau pentru diferite aplicatii. Sistemul E.C.S. Platinum MIFARE® poate fi instalat pe toate automatele vending care opereaza cu protocoale MDB, BDV, Executive sau electromecanic, si permite programarea a 100 preturi de vanzare in configuratiile Price Holding, Cost-by-Price sau, ca alternativa, gestionarea preturilor de vanzare direct in automatele vending.

Functiile de protectie permit sistemului Platinum sa ofere siguranta operatorilor si clientilor; de asemenea, este posibila programarea a numeroase functii ce au ca scop satisfactia si loialitatea maxima a utilizatorului, precum discounturi, bonusuri sau promotii, facand diferenta pe baza categoriei cheii sau pe baza intervalului orar (happy hour). Citirea datelor contabile, in format EVA-DTS, poate fi realizata fie utilizand interfata IR integrata in cititorul de carduri, fie prin utilizarea modulului optional Port IR.

Cititorul de carduri din sistemul E.C.S. Platinum MIFARE® citeste carduri MIFARE® tip STANDARD sau CLASIC; poate de asemenea sa utilizeze chei de service Coges pentru programare, updatare soft si inregistrare de date. Atat sistemul insusi, cat si cititorul de carduri sunt confectionate din materiale care nu faciliteaza arderea.

Formatarea cardurilor utilizatorilor MIFARE® este posibila multumita cardurilor de tip "Master" oferite de Coges si prin terminalul K4U MIFARE®.

 

 

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top