În curs de procesare...

Mărește

E.C.S. Platinum LEGIC®

Sistemul E.C.S. Platinum LEGIC® reprezinta noua versiune a sistemului electronic de plata E.C.S Platinum, compatibil cu cardurile LEGIC® pentru plata produselor livrate prin intermediul automatelor vending. A fost conceput pentru a asigura flexibilitate maxima, multumita sistemelor de gestiune cash si cashless integrate, prin realizarea conexiunii cu validatoarele de monede si bancnote si acceptoarele de monede cu rest.

Sistemul de plata E.C.S. Platinum LEGIC® se conecteaza la automatele vending si poate utiliza carduri LEGIC® pentru achizitionarea produselor livrate de aceste aparate (ex: cafea, snacks-uri). Aceste carduri pot fi utilizate si de alte dispozitive de control al accesului in interiorul locatiilor in cauza, pentru inregistrarea prezentei sau pentru diferite aplicatii. Sistemul E.C.S. Platinum LEGIC® poate fi instalat pe toate automatele vending care opereaza cu protocoale MDB, Executive, BDV sau electromecanic si permite programarea a 100 preturi de vanzare in configuratiile "Price Holding", "Cost-by-Price" sau, ca alternativa, gestionarea preturilor de vanzare direct in automatele vending.

Functiile de protectie permit sistemului Platinum sa protejeze siguranta operatorilor si clientilor; de asemenea, este posibila programarea a numeroase functii ce au ca scop satisfactia si loialitatea maxima a utilizatorului, precum discounturi, bonusuri sau promotii, facand diferenta pe baza categoriei cheii (cardului) sau pe baza intervalului orar (ex. "happy hour"). Citirile datelor contabile, in format EVA-DTS, pot fi realizate fie utilizand interfata IR integrata in cititorul de carduri, fie prin utilizarea modului optional Port IR.

Cititorul de carduri din sistemul E.C.S. Platinum LEGIC® citeste carduri LEGIC® Prima si Advant; poate de asemenea sa utilizeze chei de service Coges pentru programare, updatare soft si inregistrare de date. Atat sistemul insusi, cat si cititorul sunt confectionate din materiale care nu faciliteaza arderea.   

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top