În curs de procesare...

Mărește

E.C.S. Platinum Key-Card

E.C.S. Platinum este un sistem de plata electronic (utilizeaza chei sau carduri magnetice), multi-standard, ce poate fi instalat in automatele vending care utilizeaza protocol Executive, MDB sau BDV, si, de asemenea, in aparatele electromecanice. Ofera flexibilitate maxima deoarece are integrat un sistem de gestionare a vanzarilor cash si cashless, prin realizarea conexiunii cu validatoarele de monede, validatoarele de bancnote si acceptoarele de monede cu rest. 

Cu sistemul E.C.S. Platinum este posibila programarea a 100 preturi de vanzare in configuratie price-holding sau cost-by-price dar si gestionarea preturilor de vanzare direct la automat.

Sistemul Platinum are un dispozitiv de programare practic, astfel incat sa faciliteze configurarea unei game largi de functii precum gestionarea discounturilor sau a bonusurilor, facand diferenta pe baza categoriei cheii sau pe baza intervalului orar. Sistemul poate fi de asemenea utilizat pentru a opera controlul caloriilor (o functie patentata de Coges) pentru a satisface cele mai avansate standarde europene de sanatate.

Utilizarea este si mai eficienta datorita functiei de auto-codificare a cheii utilizatorului si gestionarii automate a depozitarii, in timp ce citirile datelor contabile, in format EVA-DTS, pot fi realizate atat utilizand interfata IR integrata in cititorul de carduri, cat si modulul optional Port IR.

Cititoarele de chei si carduri au doua LED-uri care ajuta utilizatorul atunci cand face o achizitie, clientul putand customiza culorile care ilumineaza partea superioara a cititoarelor.  

 

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top