În curs de procesare...

Mărește

E.C.S. Iridium

E.C.S. Iridium este un sistem de plata ce utilizeaza chei si carduri magnetice, creat pentru cei care au nevoie de inalta performanta combinata cu usurinta in utilizare. Sistemul Iridium poate fi conectat la un automat vending care opereaza utilizand protocolul MDB.

 

Functionare:

Cu ajutorul acestui sistem este posibil sa programati 10 preturi de vanzare in configuratie cost-by-price sau sa gestionati preturile de vanzare direct in automatul vending. Iridium suporta cheile magnetice MyKey, carduri MyCard precum si toate cheile de programare Coges.

Exista un dispozitiv de programare practic pentru setarea parametrilor de operare ce poate fi plasat pe alte sisteme, utilizand cheia de programare pentru gestionare avansata.

Utilizarea sistemului este simplificata de functia de auto-codificare a cheii si de gestionarea automata a depozitarii, in timp ce citirile datelor contabile, disponibile atat in mod extins, cat si in format EVA-DTS, pot fi realizate utilizand fie interfata IF integrata in cititorul de carduri, fie modulul Port IR optional.

Cititoarele de carduri si chei au doua LED-uri care ajuta utilizatorul atunci cand face o achizitie, clientul putand customiza culorile care ilumineaza partea superioara a cititoarelor.

Atat sistemul insusi, cat si cititoarele de cheie si card sunt fabricate din materiale care nu faciliteaza arderea. 

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top