În curs de procesare...

Mărește

AETERNA - validator de monede (cu rest)

Aeterna este un nou model de jetoniera cu sistem de returnare a restului (5 tuburi) ce combina inalta performanta cu simplitatea necesara pentru cei care isi doresc un sistem de plata functional si usor de intretinut. Datorita interfetei intuitive si a meniului de programare clar definit, modelul Aeterna este functional si usor de utilizat/configurat.

Rapiditate: Un design inovativ al separatorului/validatorului asigura o rata de recunoastere/validare a moendelor care variaza de la 2 la 3 monede pe secunda (in functie de tipul monedei).

Precizie: aplicarea noilor tehnologii la constructia grupului de selectie/validare permite distributia corecta a monedelor in tuburile de colectare corespunzatoare, si asigura un nivel ridicat de recunoastere a monedelor. Tehnologia traditionala bazata pe sisteme electromagnetice a fost abandonata in favoarea noului sistem ajustabil care directioneaza cu precizie monedele pe canalele specifice.

Versatilitate: Existenta celor 5 tuburi colectoare asigura atat flexibilitate cat si autonomie in returnarea restului

Capacitate: Tuburile validatorului Aeterna sunt deosebit de lungi: pot contine pana la 97 de monede in functie de dimensiunea acestora. De fapt, sunt cele mai spatioase tuburi de colectare existente pe piata, astazi. Unitatea de validare include 2 grupuri de fotocelule pentru verificarea exacta a nivelului de monede din tuburi.

Colectarea datelor prin tehnologia infrarosu: Aeterna dispune de o interfata integrata pentru transmiterea datelor catre o unitate portabila (PDA). Poate fi conectata chiar si la un port IR instalat in interorul automatului.

Alimentare asistata: Atunci cand este nevoie, operatorul poate interveni pentru a alimenta jetoniera cu monede pentru rest, iar aceasta operatiune va fi inregistrata si se va regasi totodata in raportul de gestiune.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top