În curs de procesare...

Servicii flexibile marca Alcor

 Noi ne identificam ca un integrator de solutii si servicii (consultanta, vanzare si  suport tehnic) in domeniul automatelor vending  si al echipamentelor profesionale  pentru prepararea cafelei si bauturilor calde. Ne propunem sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama diversificata de echipamente si accesorii, precum si un pachet de servicii flexibile, personalizate, care sa corespunda cerintelor fiecarui client in parte.

Lasati-ne sa va ajutam sa identificati problemele cu care va confruntati si va vom oferi solutiile de care aveti nevoie.

Site management si consultanta

Alcor va ofera sfaturi practice si servicii de consultanta pentru toate echipamentele pe care le comercializeaza (espressoare si filtre de cafea profesionale, automate vending pentru preparerea cafelei si a bauturilor calde, automate vending pentru produse alimentare de tip snack & food, sisteme de plata si diverse accessorii).

Principalele noastre obiective sunt de a-i ajuta pe clienti sa puna la punct un plan inteligent de actiune, de a le oferi informatii detaliate pentru orice situatie cu care se confrunta si de a le pune la dispozitie ce mai buna gama de echipamente si accesorii care sa corespunda intocmai cerintelor clientilor.

 

Discutiile preliminare, analiza amanuntita si organizarea pana in cele mai mici detalii sunt esentiale inainte de luarea oricarei decizii de achizitie a unuia sau a mai multor echipamente. De exemplu, atunci cand se doreste achizitionarea unor automate vending pentru bauturi calde sau produse de tip snack & food, exista cateva aspecte extrem de importante pe care cei mai multi dintre clienti le omit adeseori, dar care trebuie studiate temeinic inainte de se lua o decizie. Printre aceste aspecte se numara : exercitiul pentru calculul amortizarii si profitului, identificarea echipamentelor necesare si  parametrilor de functionare, configuratia echipamentelor, selectarea dispozitivelor auxiliare (sisteme de plata cash si cashless, sisteme de filtrare a apei etc.), sistemele de securitate si control si nu in ultimul rand, raportul pret/calitate.

Pachetul de servicii de consultanta pentru automate vending

Aceste servicii fac parte dintr-un proces mai amplu care de obicei incepe printr-o comunicare initiala prin telefon sau e-mail cu scopul de a se contura o imagine de ansamblu asupra dimensiunii proiectului si a cerintelor dvs. legate de automatele vending. In faza imediat urmatoare putem organiza o prima intalnire si vom putea analiza impreuna locatia (locatiile) unde urmeaza sa se instaleze automatele, incercand sa identificam solutiile care corespund cerintelor dvs.

Ulterior va vom inainta o oferta detaliata, specifica situatiei dvs. unice, in care va vom indica modelele de aparate si acessoriile care sunt cele mai potrivite pentru necesitatile, locatia si bugetul dvs.

Acelasi proces are loc si in cazul celorlalte echipmente disponibile (espressoare, filtre de cafea etc.)

Asistenta tehnica la nivel national

 

Suportul tehnic reprezinta “coloana vertebrala” a serviciilor noastre, intrucat noi stim ca automatele de cafea, dar si celelalte echipamente, trebuie sa functioneze optim, tot timpul. Asta deoarece clientii nostri merita sa aiba in permanenta acces la produsele pe care doresc sa le consume.

Echipamentele oferite spre vanzare de Alcor incorporeaza tehnologii de ultima generatie, fiind deosebit de fiabile. Dar chiar si asa, stim cu totii ca pana si cel mai performant echipament necesita o atentie sporita atunci cand se doreste utilizarea permanenta a acestuia si evitarea situatiilor neplacute generate de functionarea necorespunzatoare.

Membrii echipei noastre de service urmeaza un program riguros de pregatire in cadrul companiei si participa in mod regulat la sesiuni de instruire si evaluare organizate de partenerii nostri producatori de echipamente din strainatate. Aceasta inseamna ca echipa noastra este atent pregatita, dar si monitorizata in mod constant, deoarece satisfactia clientilor pe care ii deserveste constituie un obiectiv primordial.

Maximizati-va profitul apeland la un pachet de servicii personalizate

  • Nu numai ca va putem ajuta sa va cresteti profitul, dar va putem pune la dispozitie un pachet de servicii personalizate conform cerintelor dvs. Acest pachet ar putea include :
  • Gasirea unor solutii de finantare (leasing) a echipamentelor prin intermediul partenerilor nostri  din domeniul serviciilor financiare
  • Evaluarea, pregatirea si planificarea on-site pentru fiecare din locatiile dvs.
  • Instalarea si configurarea echipamentelor si accesoriilor
  • Instruirea personalului
  • Suport tehnic disponibil 24/7 pe intreg teritoriul Romaniei

 

Operare / Inchiriere / Comodat


Acestea sunt servicii oferite in exclusivitate de divizia noastra specializata in operare – The Vending Point.

The Vending Point dispune de o echipa de agenti operatori care se ocupa cu succes de alimentarea si intretinerea zilnica a aparatelor aflate in custodia clientilor nostri. Selectia atenta si pregatirea acestora, precum si monitorizarea activitatilor zilnice ne permit sa mentinem un nivel ridicat al calitatii serviciilor noastre.

Agentii operatori si incep programul dimineata devreme pentru a evita deranjul clientilor in tipul orelor de lucru. Toti operatorii sunt angajati in urma unui proces de selectie foarte strict si urmeaza un program de instruire in cadrul firmei. Totodata, ei devin familiarizati cu procedurile ISO.

O parte a personalului nostru calificat se va deplasa la anumite locatii la intervale de timp regulate pentru a verifica starea aparatelor si se va asigura ca standardele de calitate sunt indeplinite, ca automatele sunt curate, bine aprovizionate etc.

Pentru mai multe detalii despre acest tip de servicii va rugam sa consultati site-ul diviziei noastre de operare:

www.thevendingpoint.ro

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top