În curs de procesare...

Noutăți site

Data adăugării: 03/04/2014 Diviza de vending Alcor isi innoieste parcul de aparate. Profita acum de ofertele speciale!

Anul acesta, in cadrul divziei de operare automate vending al companiei Alcor (The Vending Point), are loc faza finala a procesului inceput inca de anul trecut, si anume - innoirea flotei de automate.

Astfel, The Vending Point isi propune sa inlocuiasca automatele mai vechi, cu automate noi, de ultima generatie, realizate de partenerul nostru, compania FAS International (Italia), unul dintre producatorii consacrati de automate de cafea si automate vending.

In urma acestui proces de inlocuire, automatele vechi sunt retrase, reconditionate, si oferite spre vanzare clientilor interesati la preturi speciale.

Recomandam clientilor interesati de aceste automate sa ia legatura cu reprezentatii de vanzari Alcor pentru a primi mai multe detalii, si consulte periodic pagina de oferte speciale din cadrul site-ului nostru.

Data adăugării: 02/27/2014 Noul automat de bauturi calde FAS 500

Cu o tehnologie de ultima generatie si un pret imbatabil, noul automat de bauturi calde din clasa medie  - FAS 500 este disponibil acum si in Romania! Mai multe detalii gasiti aici

Data adăugării: 03/13/2012 WMF Active Milk

Un nou sistem inovator pentru spumarea laptelui

Data adăugării: 06/21/2011 O noua gama de automate vending inteligente

In curand vom lansa in Romania o noua gama de automate vending intr-un concept unic, revolutionar. Adaugati www.alcor-holding.ro la paginile dvs. favorite, si nu uitati sa va inscrieti la newsletter ca sa va oferim detalii despre noile distribuitoare automate, de indata ce vor fi disponibile.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top