În curs de procesare...

Mărește

La Spaziale S40

Oportunitatile oferite de tehnologiile digitale sunt in continua crestere, si S40 este gata sa le cuprinda pe toate.

Pentru cei care lucreaza in  spatele barului fiecare ceasca de cafea, fiecare secunda este pretioasa. Espressorul este un instrument care dicteaza ritmul, ceasca dupa ceasca.

Acesta trebuie sa fie tehnologizat, fiabil, ergonomic. Trebuie sa fie atractiv, sa se potriveasca cu mobilierul, cu culorile, cu luminile.

Espressorul usureaza munca personalului din bar. Astfel, barmanul are timp sa gandeasca mai mult, sa-si exprime propria creativitate, sa-si desavarseasca arta.

La proiectarea modelului S40, care este varful de gama al La Spaziale, tehnicienii si-au setat obiectivele enumerate mai sus. Au studiat cu atentie toate detaliile pentru a stabili detaliile ergonomice. Apoi au imbinat elemente de functionalitate cu o estetica de inalta clasa si au obtinut o armonie perfecta intre tehnologie si eleganta.

In interiorul masinii au plasat o „inima tehnologica”, ale carei componente interactioneaza cu precizie extrema, ghidate de sisteme electronice avangardiste.

Un display grafic LCD de dimensiuni generoase, garanteaza o interactiune totala cu barmanul care opereaza aparatul, si ii ofera acestuia in fiecare moment, un control total al echipamentului.

Cicluri de control programate cu precizie, permit reducerea timpului de intretinere si asigura mentinerea espressorului intr-o stare de maxima eficienta.

Un card personalizat ofera acces la programul de gestiune, facand din S40 un echipament unic si sigur in fiecare detaliu.

Actualizarea software-ului se realizeaza extrem de usor. Consumul de energie este limitat, astfel ca dupa 20 de minute de inactivitate, aparatul intra automat in modul "stand-by".

Si acesta este doar inceputul…

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top