În curs de procesare...

Mărește

WMF 2000 S

Acum aveti ocazia de a prepara specialitati pe baza de cafea si lapte la atingera unui buton sau "manual"

WMF 2000 S este solutia recomandata pentru locatiile cu un consum mediu de pana la 200 de cesti/zi, aceasta capacitate putand fi, de asemenea preparata intr-un interval de 1 ora.
Prin urmare, este un espressor de clasa medie care vine in completarea gamei WMF Presto! si Bistro! . Astfel, orice cerinta poate fi satisfacuta cu gama de produse WMF.

WMF 2000 S este un aparat de cafea complet automat, care garanteaza o calitate deosebita si in acelasi timp va da posibilitatea sa preparati o mare varietate de specialitati pe baza de cafea.
Aceasta indeplineste cu succes cerintelele pietei pentru un espressor care sa poata pregati rapid si automat bauturi pe baza de cafea cu lape (cappuccino, latte macchiatto etc.) in stilul unui adevarat barista.
Cu WMF 2000 S, pot fi preparate specialitati de cafea cu lapte, ca de obicei complet automat. Cu toate acestea, spuma de lapte poate fi, de asemenea, pregatita intr-un mod controlat de un senzor cu ajutorul dispozitivului pentru abur manual sub trei form e: extra fin, fin si standard.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top