În curs de procesare...

Mărește

WMF 1800 S

Special pentru locatiile cu autoservire

Modul de utilizare a espressorului WMF 1800 S a fost special gandit pentru locatiile cu autoservire. Tastele aranjate pe o coloana verticala deasupra duzei de cafea, un opritor special pentru ceasca, si designul tavitei de scurgere, ajuta clientul sa selecteze foarte usor produsul dorit si sa pozitioneze ceasca in locul potrivit.

 

Usor de operat

 Acest lucru se datoreaza alinierii sale centrale: Butoane pozitionate pe o singura coloana verticala, o duza de cafea pentru o singura ceasca, si un opritor central pentru aceasta, inlesnesc selectia unui anumit produs, precum si plasarea cestii in locul potrivit.

 

Design exceptional

Sistemul de iluminare face aparatul mai atractiv, iar dvs. avetui posibilitatea sa setati culoarea dorita in functie de preferinte. Totodata, aceste lumini vor clipi pentru a va avertiza atunci cand trebuie alimentat containerul de cafea sau rezervorul de lapte.

 

O singura duza multifunctionala (pentru toate bauturile)

Toate specialitatile pe baza de cafea, dar si ciocolata si apa calda, curg prin aceeasi duza, adica ceasca se pozitioneaza intotdeauna in acelasi loc.

Ciocolata calda si chociatto (optional) delicioase

Aproape orice bautura care contine ciocolata si/sau cafea poate fi preparata utilizand lapte cald si proaspat.

Apa calda la temperatura corecta

Este distribuita de WMF 1800 S pentru a prepara ceai sau alte bauturi (ex. supa instant etc.)prin simpla atingere a unui buton.

Duza ajustabila pe inaltime

Se pot utiliza recipiente de pana la 180 mm inaltime. Un termos de cafea poate poate fi umplut (de ex. inaintea unei intalniri sau a unei conferinte), prin introducerea unui cod PIN.

Etichetarea clara a butoanelor

Permite ca etichetele din dreptul butoanelor sa fie personalizate cu numele produselor, preturi sau imagini sugestive.

Numar variabil de butoane pentru produse

Exista pana la 8 butoane disponibile pentru alocarea specialitatilor pe baza de cafea, dupa preferinte. Numarul lor poate fi redus oricand, si apoi crescut din nou, in functie de circumstante.

Unitati auxiliare si module de vending

Suporturile pentru cesti, frigiderul pentru lapte sau dispenserul de pahare, combinate cu sisteme de plata precum acceptoare de monede, restiera, cititor de bancnote sau de carduri, completeaza facilitatile operarii in sistem de autoservire.

Intretinerere usoara

Puteti face intretinerea de baza chiar dumneavoastra. Aceast lucru inseamna ca veti primi mai putine vizite din partea tehnicienilor.

Container pentru zat de dimensiuni mari

Containerul pentru zat, usor accesibil si pozitionat central, are o capacitate considerabila.

Poate functiona cu sisteme de plata

Daca este conectat un sistem de plata precum un acceptor de monede, cititior de bancnote sau card-uri, pe display apar mesaje utile precum “Va rog introduceti moneda corespunzatoare.” etc.

 

Exemple de utilizare

Unitati auxiliare atractive precum frigidere pentru lapte, suporturi pentru cesti si dispensere de pahare, sisteme de plata precum acceptoare de monede, restiere, cititoare de bancnote sau de carduri si statii de cafea mobile sunt disponibile pentru a fi utilizate impreuna cu acest espressor. Acestea transforma aparatul WMF 1800 S intr-o unitate de vending complet echipata care poate fi chiar si mobila, daca este cazul.

Designul sau modular faciliteaza incadrarea perfecta in spatiul de utilizare. Aparatul poate fi echipat cu una sau doua rasnite si cu un container de ciocolata, un container de topping, un container dublu de ciocolata sau un container dublu de topping, dupa preferinte.

Securitatea suplimentara pentru operarea in regim de autoservire este garantata: toate containerele au un capac care se poate incuia. De la pauza de cafea la birou sau la conferinte si intalniri, la restaurante cu autoservire, cladiri publice, showroom-uri, sau puncte de vanzare tip “coffee-to –go”. Oriunde se pot servi singuri angajatii, clientii sau vizitatorii, aparatul WMF 1800 S ofera posibilitatea de a savura o cafea excelenta. Aparatul combina usurinta in utilizare cu o calitate superioara a produselor si o varietate mare a acestora – de la Espresso si Café Crème, la Cappuccino, Latte Macchiato si Caffe Latte si chiar ciocolata calda fina. Iar termosul de cafea, atat de necesar pentru salile de conferinte poate fi umplut rapid si usor la atingerea unui buton de catre o persoanele autorizate.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top