În curs de procesare...

Mărește

Automat vending de protectie anti-coronavirus

Automat vending pentru produse sanitare.

Automatele vending reprezinta cea mai convenabila și mai versatila metoda de vanzare cu amanuntul si ofera servicii non-stop 24/7 clientilor. Acestea sunt deosebit de utile si in timpul crizei pandemice, oferind obiecte de protectie personala cum ar fi masti, manusi și geluri dezinfectante. Vending-ul este un serviciu convenabil, sigur si rapid, ce ofera o modalitate alternativa de a cumpara diverse articole, fara a face coada la farmacie sau la supermarket. Mai multi clienti au ales de-a lungul timpului automatele vending cu spirale din gama noastra, si suntem onorati sa putem oferi solutii automatizate profesionale, ca sprijin pentru lupta impotriva acestei pandemii.

 

Avantajele automatelor noastre:

- Usor de configurat pentru aproape orice tip de produs. Atat spiralele cat si inaltimea rafturilor pot fi modificate usor pentru a permite dispunerea unei palete diversificate de produse si o autonomie sporita.

- Chiar si produsele mai voluminoase pot fi distribuite in siguranta prin intermediul compartimentului de livrare de dimensiuni mari. - Lift pentru livrarea in siguranta a produselor (optional).

- Automatele sunt disponibile si in versiunea “OUTDOOR” (pentru exterior) si dispun de protectie la temperaturi scazute si intemperii (IP34).

- Sunt robuste si fiable.

- Pot fi echipate cu diferite sisteme de plata atat pentru plati cu numerar (cititoare de bancnote si validatoare de monede) cat si “cashless” - fara numerar (POS contactless, aplicatie smartphone etc.).

- Garantie 24 luni si suport tehnic la nivel national.

- Colantare utilizand grafica personalizata a clientului (optional).

 

Servicii BONUS:

- Instructaj in vederea instalarii si operarii automatelor.

- Consultanta pentru selectarea, configurarea (la cheie) si operarea echipamentelor cu respectarea normelor fiscale in vigoare.

 

De la 3354 EUR* + TVA.

*Pretul poate varia in functie de configuratia solicitata. 

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52
Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top