În curs de procesare...

Automate Vending

Automat vending de protectie anti-coronavirus

Solutia perfecta pentru vanzarea produselor sanitare.

G-Snack Design SC8

Un automat vending versatil de clasa medie.

G-Snack Design SDX

Solutia vending completa. Cea mai mare capacitate de stocare a produselor

G-Drink Design 9 Vertical

Modelul cu autonomie sporita al seriei G-Drink.

G-Drink Design 6 Vertical

Automat pentru sticle, PET-uri si doze.

Fast 900

Fast 900 este versiunea de baza a noii game de automate cu spirale pentru produse marca FAS

Faster 900

Modelele apartinand gamei Faster beneficiaza de un sistem de refrigerare superior

Faster 1050

Faster 1050 este modelul cu cea mai mare capacitate din gama Faster.

Skudo 1050

Skudo este un automat vending ranforsat, prevazut cu elemente anti-vandalism

FAS Baby

Automat de vending din clasa compacta. Ideal pentru spatiile restranse.

Skudo 900

Skudo este un automat vending ranforsat, prevazut cu elemente anti-vandalism

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model? Doriti instalare sa rapida? Reduceri si Discounturi ?
Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email sau telefon.
021 321 68 52

Ce este vending-ul?

Vending-ul este un serviciu necesar si util in lumea moderna care poate oferi clientilor servicii de calitate la preturi rezonabile. Cu o istorie care incepe din 1880 sau conform unei legende chiar din secolul I, vending-ul a reusit sa aduca o gama larga de produse mai aproape de consumatori.

Automatele vending (vending machines) sunt niste dispozitive care ofera clientilor snacks-uri, bauturi racoritoare, bilete sau multe alte produse fara sa existe un vanzator/casier.Produsele vandute prin aceste automate difera de la o zona la alta.In unele tari se comercializeaza bauturi alcoolice si tutun, in timp ce alte tari nu permit comercializarea acestora prin intermediul automatelor vending.

De ce avem nevoie de automate vending?

Raspunsul este relativ simplu: din dorinta de a face lucruri bune, practice, pentru comunitatea in care traim si lucram. Oamenii vor sa stea mai putin la coada, timpul lor fiind pretios, vor sa beneficieze de servicii rapide, nu vor sa se enerveze, vor sa primeasca restul la o plata, unii vor sa plateasca cu cardul, altii doresc sa comande ceva de mancare sau sa serveasca o bautura calda sau rece. De asemenea, vor ca in drum spre locul de munca sa-si cumpere ziarele sau revistele preferate, sa isi cumpere bilete de la automate, sau produse de la farmacie fara sa mai stea la coada, vor sa-si cumpere o bautura racoritoare dupa ce au servit masa sau sa foloseasca serviciile de parking automate cand vor sa mearga la mall...

Cum functioneaza ?

Dupa ce se introduc monede sau bancnote un produs poate fi eliberat de aparat, prin cadere, intr-un compartiment deschis din zona inferioara a automatului, sau intr-un recipient, fie prin deschiderea unei usi, a unui sertar, sau rasucirea unui dispozitiv etc.

Cui se adreaseaza automatele vending?

In general serviciile de vending sunt folosite de persoanele care sunt deschise catre nou,  care au o viata activa, pentru care timpul este pretios si doresc sa si-l foloseasca si la altceva decat stand la rand. Tinerii sunt in general primii care iau contact cu automatele vending, fie ca este vorba de automate de cafea, de bauturi reci sau cele de snack.
Oamenii activi au nevoie in permanenta de produse si servicii care sa le imbunatateasca viata. Apoi, mai putem aduce in discutie categoriea oamenilor ceva mai discreti care prefera tranzactionarea cu ajutorul unui automat si nu cu a unei persoane...

Ce este o linie completa de automate vending?

O companie precum Alcor care se ocupa cu comercializarea si operarea mai multor tipuri de automate vending va poate pune la dispozitie automate care pot vinde o gama larga de produse. Acestea pot contine: cafea, dulcuiri, prajituri, chipsuri, fructe, iaurt, lapte, mancare calda, bauturi la sticla,  cutii de suc, ziare, carti, reviste, produse farmaceutice etc.
Aceste automate pot fi echipate si cu sisteme de plata care accepta carduri magnetice sau bancnote, nu numai monede. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru utilizatori dar si pentru operatori, fiindca elimina practic nevoia unui agent de schimb.

Alcor va ofera o varietate de modele de automate vending de diferite dimensiuni si configuratii care se vor potrivi perfect in locatia dvs.

La fel ca si in cazul celorlalte echipamente, atat pentru clientii pretentiosi, dar si pentru cei care trebuie sa se incadreze intr-un anumit buget, putem oferi solutii optime.

De la un automat vending tip S&F (pentru sandwich-uri bauturi racoritoare si snacks-uri) compact precum Krystal, pana la automate de mari dimensiuni precum “Faster 1050”. Toate modelele dispun de tehnologii de ultima generatie care asigura o functionare optima, si va ofera o serie intreaga de facilitati precum:

 • Interfete intuititive si prietenoase
 • Disponibile in mai multe configuratii (se pot realize coniguratii special, la cerere pentru diverse tipuri de produse)
 • Versatilitate (una sau mai multe zone de temperatura disponibile)
 • Functionalitate
 • Compatibilitate cu automatele de cafea
 • Compatibilitate cu majoritatea sistemelor de plata disponibile pe piata
 • Compatibilitate cu majoritatea sistemelor de monitorizare si control
 • Prepararea rapida a cafelei si a unor bauturi calde de calitate
 • Un meniu variat produse(sandwich-uri, bauturi racoritoare snacks-uri, etc.))
 • Comonente profesionale care utilizeaza tehnologii unice in industria vending
 • Usurinta in intretinere, alimentare si utilizare

Nu in ultimul rand, design-ul deosebit al automatelor vending propuse de Alcor ii va impresiona pana si pe cei mai exigenti clienti.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si esti primul care afla ultimele noutati despre produsele Alcor

Inscrie-te gratuit pentru ca vei primi ofertele speciale!

Newsletter Alcor

certificat iso

Top